Ima 24 godine, spavao je sa 40 žena i nikada nije oprao polni organ (video)

Jedan muškarac imao je u poslednje vreme mnogo problema s penisom i umesto da ode kod lekra, odlučio je da svoje tegobe podeli sa celim svetom u britanskoj TV emisiji ‘Sex Clinic’.

– Moj penis nekada neće da funcioniše kako treba. Kožica me boli kada se spusti ispod glavića – objasnio je 24-godišnji Zek u emisiji.

Doktorki je rekao da oseća da je kožica jako uska, naročito tokom seksa, a i da se u poslednje vreme pojavio čudan miris.

– Već dugo imam seksualne odnose, ali tek u poslednje vreme kožica je počela da se povlači preko glavića – rekao je i otkrio da su problemi počeli da se javljaju pre devet meseci.

– Pogledao sam dole i preplavila me je panika. Sve se steglo na vrhu i izgledalo je grozno, a smrad je bio još gori. Pomislio sam si da nešto nije u redu – ispričao je.

Opisao je i da zbog svog problema u nekoliko navrata nije mogao da dovrši seksualni odnos pa je imao osećaj kao da je podbacio. Međutim, poslednja partnerka mu je rekla da mu se ponos ‘povećao’, a umesto da ga to zabrine, on je zaključio da mu penis još raste.

Doktorka u emisiji rekla mu je da mu se penis nije prirodno povećao već da se verovatno radi o upali penisa i kožice i da zbog tog mora da ide kod specijaliste.

Tokom pregleda, specijalista mu je rekao da prevuče kožicu unazad preko penisa, a on joj je priznao da je to najviše što je ikad u životu povukao kožicu. Tada joj je bilo jasno o čemu se radi, prenosi 24sata.hr.

– Ta belo-žuta materija koja ti se nagomilala ispod kožice zove se smegma i većinom se sastoji od odumrlih ćelija – rekla mu je.

Nagomilavanje te materije nije zdravo i može dovesti do upala i infekcija. Inače se se rešava pranjem, ali Zek nikada u životu to nije uradio.

Sestra ga je pitala da li je ikada penis oprao ispod kožice, a on je odgovorio da nije. Ovaj konobar tvrdi da je do sada imao seksualne odnose s 40 žena, a doktorka mu je savetovala da od sada počne redovno da se pere kako treba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.