U trendu

Ima 24 godine, spavao je sa 40 žena i nikada nije oprao polni organ (video)

Jedan muškarac imao je u poslednje vreme mnogo problema s penisom i umesto da ode kod lekra, odlučio je da svoje tegobe podeli sa celim svetom u britanskoj TV emisiji ‘Sex Clinic’.

– Moj penis nekada neće da funcioniše kako treba. Kožica me boli kada se spusti ispod glavića – objasnio je 24-godišnji Zek u emisiji.

Doktorki je rekao da oseća da je kožica jako uska, naročito tokom seksa, a i da se u poslednje vreme pojavio čudan miris.

– Već dugo imam seksualne odnose, ali tek u poslednje vreme kožica je počela da se povlači preko glavića – rekao je i otkrio da su problemi počeli da se javljaju pre devet meseci.

– Pogledao sam dole i preplavila me je panika. Sve se steglo na vrhu i izgledalo je grozno, a smrad je bio još gori. Pomislio sam si da nešto nije u redu – ispričao je.

Opisao je i da zbog svog problema u nekoliko navrata nije mogao da dovrši seksualni odnos pa je imao osećaj kao da je podbacio. Međutim, poslednja partnerka mu je rekla da mu se ponos ‘povećao’, a umesto da ga to zabrine, on je zaključio da mu penis još raste.

Doktorka u emisiji rekla mu je da mu se penis nije prirodno povećao već da se verovatno radi o upali penisa i kožice i da zbog tog mora da ide kod specijaliste.

Tokom pregleda, specijalista mu je rekao da prevuče kožicu unazad preko penisa, a on joj je priznao da je to najviše što je ikad u životu povukao kožicu. Tada joj je bilo jasno o čemu se radi, prenosi 24sata.hr.

– Ta belo-žuta materija koja ti se nagomilala ispod kožice zove se smegma i većinom se sastoji od odumrlih ćelija – rekla mu je.

Nagomilavanje te materije nije zdravo i može dovesti do upala i infekcija. Inače se se rešava pranjem, ali Zek nikada u životu to nije uradio.

Sestra ga je pitala da li je ikada penis oprao ispod kožice, a on je odgovorio da nije. Ovaj konobar tvrdi da je do sada imao seksualne odnose s 40 žena, a doktorka mu je savetovala da od sada počne redovno da se pere kako treba.

5 komentara
 1. bambi

  Sto se mene tice, ni dupe ne treba plakne.

 2. Mileva

  Ograniceni Engelezi

 3. Anonimni

  Da je obrezan ne bi imao ovakvih problema

  1. Tuki na tetku

   Debile i treba obrezivati

 4. Boki

  🦍🤣🤣🤣

Napišite komentar