U trendu

Ispovest nesrećnog muškarca: Kako je živeti s malim polnim organom

Veličina penisa može biti od presudne važnosti u životu muškaraca. Osim što se priča da veći penis privlači više žena i da garantuje veći seksualni užitak, takođe može biti ključan faktor za veći nivo samopouzdanja.

A kako izgleda život  s malim penisom, ispričao je jedan anonimni 22-godišnji muškarac za britanski Gardijan.

„Imao sam 15 godina kad sam shvatio da je veličina mog penisa ispod proseka. Zbog sve veće sramote koju sam osećao, počela je da me interesuje ponižavajuća pornografija u kojoj žene ismevaju muškarce zbog veličine njihovog polnog organa i to je još više doprinelo mojoj depresiji“, priznao je.

Rekao je i da zbog toga nikada nije imao devojku, ali smatra da glavni razlog tome nije njegov mali penis, nego nisko samopouzdanje.

„Mislim da u toploj vezi partneri prihvataju mane onog drugog i to bih pokušao da uradim, ali sam čuo priče o devojkama koje bi odbile mladiće zbog njihove veličine i onda ih ismevale pred drugima“, dodao je.

Otkrio je da je nekoliko puta u alkoholisanom stanju skupio hrabrost da priđe devojkama, ali da su ga one odbile. Ne krivi ih jer kaže da bi i on sam sebe odbio.

„Imam problem s prejedanjem, introvertna sam ličnost i imam milion problema, a sve ih vezujem za to što imam mali penis. Pokušao sam da krivim sve osim sebe što ne izlazim s devojkama i čak sam se pridružio nekim grupama koje promovišu nenamerni celibat, ali ubrzo sam shvatio da je ta ideologija toksična. Ne verujem da žene muškarcima duguju seks.“, rekao je ovaj 22-godišnjak.

Fotografije svog penisa stavljao je na Redit, a i tamo su korisnici potvrdili ono što je znao – da ima neverovatno mali penis.

„Spoznaja da moj penis u erekciji dostiže desetak centimetara značajno je uticala na moj život. Mislio sam da će neko ko me bude voleo pronaći način da zaobiđe moj nedostatak korišćenjem igračaka ili drugih tehnika, ali sam vremenom prestao da tražim devojku za vezu. Planiram na uradim vazektomiju jer znam da anksioznost, gojaznost i veličina penisa imaju genetske komponente. Čak i da dobijem dete, nikako ne bih želeo da mu to prenesem“, zaključio je ovaj mladić.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.