Izbegnite ulogu očajnika

Znate i sami da postoje muškarci kojima na čelu prosto kao da piše „očajnik“ kada su u ženskom društvu. Oni se previše trude ili su totalno zbunjeni, a vrlo često i obe stvari istovremeno. Možda takvi momci i imaju dobre strane, ali njihova očajnička želja da u svoje naručje što pre ščepaju nešto žensko prosto zasenjuje i tu njihovu pozitivnu stranu. Upamtite: patetika će još više umanjiti vaše šanse za uspeh. Samopouzdanje deluje poput magneta za žene. Nasuprot tome, patetične scene u izvedbi muškaraca kojima u očima piše „pola godine nemam devojku“ deluju vrlo odbojno. Žena treba da oseti da vi jako dobro živite i bez nje i da je zapravo u njenom interesu da bude u vašem društvu.

Dakle, uloge očajnika i napadnih tipova prepustite nekim drugim muškarcima. Oko sebe morate stvoriti auru osobe koja je izazov, a ne lak plen. Kada ženi ne pokažete u startu da ste zainteresovani, ona će morati dodatno da se potrudi kako bi pridobila vašu pažnju. Nemojte joj reći previše o sebi, pustite je da ona priča. Na taj način ubijate dve muve jednim udarcem: izgledate misteriozno a istovremeno drastično smanjujete svoje šanse da kažete nešto zbog čega ćete zažaliti. Budite enigma u njihovim očima i one će vas shvatiti kao izazov, kao zagonetku koju će morati da reše uz ispitivanje, razmišljanje i trud.

Da biste uspešno izbegli titulu očajne osobe, povedite više računa o svom izgledu. Posećujte teretanu, trčite, učinite svoja ramena i grudi širim. Oblačite se lepo i sa ukusom. Ukoliko smatrate da nemate smisla za modu, posavetujte se sa prijateljem za koga devojke u okolini misle da ima stila. Nemojte misliti da se s vašim izgledom baš ništa ne može učiniti. Redovno se tuširajte i ne preskačite brijanje. Mirišite dobro – investirajte u kvalitetan parfem. Ne zaboravite da se smešite, i to često. Žene će toplije razgovarati sa vama ako delujete prijateljski i pristupačno. Ulogu narogušenog i opasnog momka sačuvajte za partiju bilijara sa prijateljima, a prema ženama se odnosite prijateljski i sa osmehom i uspeh neće izostati.

Prvi i neosporni zakon odnosa među polovima: žene vole samopouzdane muškarce. Samopouzdanje uvećava stepen privlačnosti; ono pokazuje ne samo da posedujete neke vrline već i da ste tih vrlina veoma svesni. Podizanje stepena samopouzdanja je verovatno jedna od najtežih stvari, ali posledice tog truda zaista su vidljive u svakom segmentu života – samopouzdanje uvećava vaše rezultate i uspehe ne samo kod devojaka već i u poslu i sportu. Prepoznajte u sebi osobine koje žene traže od muškaraca, a koje vi već imate. Budite svesni tih prednosti u svakom trenutku. Počnite da volite sebe. Za to je potrebno vreme, ali jednom kada budete stekli samouverenost, mnoge stvari u vašem životu izgledaće drugačije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.