najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Izbiračice – u seksu

Žene su veoma izbirljive kada je seks u pitanju. Neke stvari im prijaju više, neke manje, a neke im uopšte ne prijaju. Zahtevne su i znaju šta hoće, to je jedina stvar koja se definitivno može potvrditi.

Među njima ima onih koje se groze muškaraca u zategnutom slipu (većina smatra da su bokserice daleko više seksi), a ima i onih koje ne vole previše maljave grudi ili neobrijano lice pošto ih grebe i smeta im. Neke ne vole bezobrazne reči ili ne razumeju ritual s cigaretom posle seksa. Hiljadu žena – hiljadu ćudi.

Reklo bi se da je nemoguće udovoljiti svakoj. Naravno, kad svaka žena želi nešto drugo. Ono što im se sigurno neće dopasti jeste preskakanje predigre; ukoliko to uradite, ne gine vam crveni karton. Nežnost je jedan od sigurnih puteva kojim treba krenuti kada su žene u pitanju.

Ipak, verovatno najgora stvar koja vam se može dogoditi tokom seksa s njom jeste to da je tokom ljubavnog čina nazovete imenom druge žene. Njena reakcija u takvoj prilici teško se može predvideti, ali budite uvereni da neće biti oduševljena. Strašno je i tražiti joj “bezobrazne” stvari na vulgaran način, pričati o sopstvenom ljubavnom umeću i sposobnostima ili je pitati da li joj je dobro.

Ukolite ste pomislili da je nakon seksualnog čina sve gotovo, pogrešili ste. Žene obraćaju naročitu pažnju na trenutke posle. Ako želite da zablistate u njenim očima, ne koristite te trenutke da biste je upoređivali sa svojom bivšom, a nemojte tražiti ni da ona pravi paralele između vas i svojih bivših – žene ne samo da ne vole takve situacije već ih, reklo bi se, čak pomalo i preziru.

Ne okrećite se na drugu stranu, nemojte odmah zaspati niti početi da se družite s televizorom. Mala je verovatnoća i da će im se svideti zvonjava vašeg mobilnog telefona za vreme ili odmah posle ljubavne igre. Takve stvari one jednostavno ne opraštaju.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike