Izjave kojima ćete otključati njeno srce

Jedno od znanja koje bi muškarci rado voleli da imaju jeste kako i šta da kažu ženi da bi je obradovali i učinili srećnijom. Za početak, citirajmo Homera Simpsona: "Kada se radi o komplimentima, žene su besna čudovišta koja vam sisaju krv i uvek traže još… i još… i još! Ako im to pružite, dobićete puno toga zauzvrat!" Homer je još jednom u pravu – ne postoji brži i efektivniji način da otključate srce svoje drage nego pažljivim gestom i komplimentima koji su uvek muzika za njene uši.
Lepša si nego tvoje drugarice.
Ovom izjavom postavljate je direktno tamo gde bi najviše volela da bude – pravac na pijedestal u njenom ženskom društvu. Devojkama su ovakvi komplimenti vrlo značajni. Ona će shvatiti koliko je smatrate vrednom i konstantno će vas nagrađivati za taj "superioran" izbor koji ste učinili i za vaš dobar ukus. Istovremeno će biti opuštenija u društvu i neće biti stalno na oprezu i u strahu od toga da će vam se dopasti neka od njenih drugarica.
Ti si moj najbolji prijatelj.
Ako joj uputite ovakvu rečenicu, zapravo joj kažete šta osećate prema njoj a da je to van konteksta seksa i izgleda. Stavićete joj do znanja da vam je bitno kakva je ona osoba, šta u životu želi i šta smatra važnim – pokazaćete joj da ste spremni da se bavite i onim stvarima koje većinu momaka ne interesuju. Osetiće koliko je duboka veza među vama.
Bićeš fantastična majka.
Većina žena planira decu jednog dana. Takođe, većina njih nije sigurna kako će se snaći u pomenutoj ulozi. Ako joj vi kao muškarac kažete da bi bila jako dobra majka, biće presrećna zbog onoga što ste rekli i imaće više samopouzdanja. Indirektno, napominjete da i sami razmišljate o deci.
Kakav ti je bio dan?
Kada je pitate kako joj je protekao dan, ona će shvatiti da vam je zaista važna i da ste brižna i pažljiva osoba. Samo, imajte na umu da će je to pitanje verovatno isprovocirati da vam priča o nekim pojedinostima koje vas možda i ne zanimaju. Zato, odvojite unapred dovoljno vremena za njene pričice o džangrizavom šefu i novim čizmama koje je videla u izlogu.
Ti si deo koji mi je nedostajao u životu, činiš me kompletnom osobom.
Kažite joj da je jedna jedina na svetu. Sve žene priželjkuju da jednog dana čuju te reči od muškaraca koje vole. To znači da ste je prihvatili u potpunosti i da je postala važan, nezamenljiv, deo vašeg života. Verujte nam, posle ovakvog priznanja, osmehivaće se danima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.