U trendu

Izvolite sesti

Savremeni poslovni ljudi ne vole da gube vreme. Nikada. Čak ni dok su na WC šolji. Oni umeju sjajno da iskoriste vreme provedeno u kupatilu. Sa sobom unose svežnjeve radnih papira, sedaju na šolju i stavljaju ih ispred sebe. Gde, pitate se vi? Na poklopac, naravno. Oni sedaju unatraške i koriste poklopac kao radni sto. Večna borba s papirima. Naravno, to zahteva potpuno skidanje pantalona, kao i prostor za kolena. I mada se na šolji ne treba zadržavati duže od pet minuta (prizivate hemoroide), prosto je neverovatno koliko se posla tu može obaviti.
Pre svega, dajte malo poštovanja mestu gde i kraljevi idu sami. Iz nekog razloga, većina nas toalet smatra nekom vrstom kante za otpatke. Međutim, nisu sve stvari stvorene da skončaju u vodi. Sve što je deblje od toaletnog papira – papirni ubrusi, na primer – može izazvati začepljenje jer se te materije ne rastavaraju lako. A ne treba preterivati ni s toaletnim papirom. U slučaju da vam se toalet začepi, ne vucite vodu – izazvaćete poplavu. Čekajte. Nivo vode bi vremenom trebalo da počne da opada. Ako ne počne, izvadite vode koliko možete, a zatim krenite u napad otčepljivačem. Zatim ponovo povucite vodu da biste pročistili cev. A ukoliko vam se ovo dogodi u muškom toaletu na poslu, pobegnite pre nego što neko primeti šta ste uradili.
Na kraju, dok sedite na toaletnoj šolji, možete vežbati verovatno najzapostavljeniji mišić na nozi. Priljubite oba stopala uz pod (ostavljajući zadnjicu u uobičajenom položaju). Zatim dižite nožne prste što više možete, pritiskajući pete uz pod. Ovim jačate majušni mišić na koji nikada ne biste gubili vreme u teretani. Međutim, korist ume da bude velika, jer vam ova vežba pomaže da štitite cevanice. A ako ste trkač ili sportista, zaštita cevanice vam je veoma važna. Ponovite vežbu koliko god puta možete, dok ne završite posao zbog kojeg ste došli u kupatilo.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike