U trendu

Jedan je razlog zašto muškarac napušta ženu

Kad muškarac odluči da ode, vaše je samo da mu poželite srećan put

Razlog zašto muškarac napušta ženu je uvek isti – to je u prirodi muškarca. Ako mislite da vaš muž/partner, ne može da živi bez vas, sačekajte… Videćete kako će se brzo i lako navići na slobodu i samostalnost.

Ako muškarac odluči da ode i napusti ženu, za to mu nije potreban ni jedan razlog. Bilo koji način da zadržite muškarca pored sebe neće uroditi plodom: ni ljubomora, ni novac, ni trudnoća, ni pretnje da ćete sebi oduzeti život…

Ako on želi da ode, otići će.

Uopšte nije bitno šta vi radite, kako se oblačite, kakvu šminku i frizuru imate.

Ako je muškarac odlučio da ode, otići će – jer to mu je u prirodi. U najboljem slučaju odložiće malo odlazak.

Ovo za mnogo žene može biti samo dobra vest, jer – vi niste krive za to! On ne odlazi jer ste vi nešto učinile, ili niste učinile.

Vi sa njegovim odlaskom nemate ništa! Ako je sve bilo dobro, onda sigurno nešto nije „štimalo“ u braku/vezi. Ali to je tako bilo, sve do momenta dok vaš muž nije našao problem zbog koga će da ode.

Najčešće se dešava da muškarac traži šta će mu zasmetati kako bi vas ostavio i otišao. Ali morate da shvatite nešto, bilo šta da uradite, ne možete da sprečite njegov odlazak.

Ako vaš muž od vas očekuje da budete smerni, da pečete pite i kuvate svaki dan, a vi niste u suštini takva osoba – shvatite to kao znak da on traži razlog da vas ostavi.

Ako vaš muž želi da izlazite svaki dan, da se doterujete i budete društveno aktivni, a vi niste takvi – to je znak da želi da pobegne od vas.

U tim situacijama ne vredi da se menjate,  upinjete da ispunite njegova očekivanja…   Jednostavno, započnite novi život, jer će vašem braku uskoro doći kraj!

7 komentara
 1. Anonimni

  Otići će, ako je ona teško zvocalo u paru sa njenom mamom.Ako je normalan muškarac neće da mu život prođe u mentalnoj torturi.Sve foliraju, dok ne potpišu kod matičara, posle nekog vremena kreće kroćenje, ako je još prisutan i taštin WORP, samo konj će to trpeti, ili da ih zavara, da su ga nadmudrile, nađe švalerku, a kući će biti jagnje. One ubeđene da su ga upregli u jaram.

 2. Anonimni

  Koja si ti olupina od života auuuu

 3. Peđa

  Jedan potpuno pogrešan, šovinističko-feministički tekst, koji blage veze sa realnošću nema. Pre svega ne treba generalizovati muškarce na taj način, a drugo nije tačno da nije vredno pokušati spasiti brak ili vezu, potpuno je prirodno da u nekoj zajednici povremeno dođe do problema ili želje nekog od partnera za promenom, ali ni u kom slučaju ne treba dizati ruke olako ako vam je stalo do neke osobe.

 4. Andjela

  …pa neka ide, srecan mu put!

 5. bambi

  Muskarci u poslednje vreme sve vise beze od svojih devojaka s obzirom da za par dana uvide da su sponzoruse. Sponzorstvo medju devokama tj. parazitski zivot se u braku prenosi na razvod braka s obzirom da takvi paraziti da bi i dalje parazitirali moraju doci do alimentacionih finansijskih para. Drugim recima, koriste sopstvene bebe i decu da bi smestanjem laznih tuzbi za nasilje dobile starateljstvo, a u Srbiji se dobija u 99% slucajeva, Pare svhataju kao svoje i trose na sebi i svoj parazitski zivot po kaficima, diskotekama, intimnim prijateljima, dzipove, sminku, alkohol, cigare, kerove i drogu dok ih deca ne zanimaju u zivotu a kamoli kuvanje, domacinstvo, brak i porodica. Decu jos sa godinu i po cusnu u jaslice, pa vrtic, pa u skoli boravak, pa babe dede i slicno a ove bogatije rijaliti nakaze placaju dadilje. Cak se hvale kako u kucama koje im sponzori daju na koriscenje imaju sobe za dadilje itd. Savet mladim momcima, nadjite devojku, budite u vezi, zenite se, pravite decu, porodicu, ali sa srpkinjom ne.

 6. Darija

  Potpuno tačno

  1. Anonimni

   Život te nije mazio, jel’?

Napišite komentar