Kakvog bi muškarca žene?

Po glasovima čitalaca i čitateljki uglednog američkog časopisa „People“, najseksipilniji muškarac godine je Džejms Bond, tj. Pirs Brosnan (Pierce Brosnan). Ostali mu ne mogu ni prići. Bond je heroj, spasava svet od svih nepogoda, veliki zavodnik, šarmantan, i žene ga obožavaju. Pirsu Brosnanu to nimalo ne smeta, i svestan je da mu je ova nagrada i pripala najviše zbog uloga u filmovima o britanskom agentu 007.

Irac po poreklu, prvi put se pojavio na TV-u u jednoj britanskoj mini-seriji davne 1981. godine. Nakon uspeha u ulogama u TV serijama „prelazi“ na veliki ekran, gde uglavnom igra sofisticirane mladiće. Film „Zlatno oko“ (i prvi u serijalu „Bond filmova“ sa Brosnanom) i uloga Džejms Bonda njemu su doneli slavu, a Bondu povratili staru popularnost. On je nekako oduvek znao da ga ta uloga čeka, jer mu je, tokom godina, dosta ljudi prilazilo i govorilo da bi baš on trebalo da zaigra kao agent 007. Engleski akcenat i urođeni šarm dobitna je kombinacija koja je osvojila ženska srca.

Magija je, kao i obično, u poistovećivanju ličnosti glumaca sa likovima koje tumače, tako da svi misle da on živi baš kao i sam Bond. Naravno, nije baš tako, ali – bolje je. Brosnan je porodičan čovek koji najviše voli ulogu oca i staratelja svoje porodice. Pirs je neodoljiv, uvek sa osmehom na licu, požrtvovan je otac, suprug, i romantik u duši. Savremeni muškarac mora da poseduje sigurnost, da bude privržen porodici, ali i da ima taj izgled buntovnika zbog koga devojke baš i ne bi žurile sa upoznavanjem sa roditeljima. Današnji muškarac je u liku i delu Pirsa Brosnana. Šta bi više bilo koja žena mogla da poželi? Mislite o tome.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike