U trendu

Kategorije žena: spontana

Ovaj tip žene mogao bi se okarakterisati kao ona koja je pre svega impulsivna i sve prepušta slučaju i trenutnoj inspiraciji. Kada se nađe u društvu muškarca koji je privlači, ona nema nikakvu unapred smišljenu strategiju i oslanja se samo na svoje šesto čulo, intuiciju (nepogrešivu žensku prednost), koja je gotovo nikad ne vara. Upravo ta spontanost, radoznalost i životna radost najviše privlači muškarce kod ovog tipa žene. Posebno na to padaju oni koji su na istoj talasnoj dužini i ne podnose prenemaganje uobraženih „žena sa stilom“. Za razliku od njih, spontana, impulsivna i večito dobro raspoložena žena uspeva da s muškarcem ostvari čvrstu i stabilnu vezu u kojoj nesuglasice nikada ne traju predugo.

Ona sve svađe uspešno rešava u krevetu. Ume da bude veoma nežna i spremna je da se odrekne svega zarad ljubavi. Zauzvrat, ona od muškarca traži da je u svemu podržava. Ukoliko se njihova veza zasniva isključivo na fizičkoj privlačnosti, na klimavim je nogama. Kriza nastupa u onom trenutku kada jedan od partnera otkrije da druga strana baš i nije savršena: neuredna je, sklona kašnjenju ili je cicija i egosita.

Ako naletite na ovaj tip zavodnice i ako svaki put pokleknete pred njenim čarima, nije na odmet da s vremena na vreme dobro razmislite i pažljivije odaberete partnerku. Ne treba da se ponašate kao leptir koji leti s cveta na cvet samo da bi osetio ljubav ili da biste proverili koliko vas žene smatraju privlačnim. Najgore što može da vam se dogodi jeste to da ne učite na sopstvenim greškama, jer greške, na kraju krajeva, samo tome i služe – da vas dovedu do novih iskustava i da vas opomenu da se ne opečete drugi ili treći put na istim mestima. To nije previše teško, samo treba da dobro slušate sopstvene instinkte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.