U trendu

Krevetske aktivnosti

Poznato je da muški pol ume da priča svakakve priče o vođenju ljubavi. Neki od nas se javno hvale bogatim seksualnim iskustvom, neki se samo trude da budu provokativni, a neki takvim ponašanjem pokušavaju da prikriju činjenicu da su u krevetu zapravo strahota. Nije retka situacija da se baš oni koji džentlmenski ćute pokažu kao daleko bolji ljubavnici od onih koji s puno „masnih“ detalja prepričavaju svoje ribolovačke priče.
Kada je seks u pitanju, ne bi bilo zgoreg držati se maksime da je dobro biti spreman za sve. Ukoliko verujete da svako ima pravo da živi onako kako želi, i da ne treba da se obazire na sve ono što će drugi da pomisle ili da izgovore, onda spadate u grupu onih koji su spremni da prihvate rizik. Druga maksima koja bi mogla da vas okarakteriše je i ona: „Ko ne reskira, taj ne dobija“. Želja da se isproba sve, bez straha od ogovaranja i skandala, pravi je izazov za sve ljubitelje različitih vidova uzbuđenja. Nova seksualna iskustva, uz neophodnu zdravstvenu prevenciju, s kojom, nažalost, moramo da se pomirimo, ne bi trebalo da predstavljaju izvor straha. Umesto da se plašite, opustite mentalne kočnice i budite maštoviti, neobuzdani, strastveni. Zanemarite što je njoj neko utuvio u glavu da se neke stvari jednostavno ne rade, jer kada se dve osobe vole, granica u seksu ne treba da postoji.
Čak i oni koji su izraziti konzervativci ponekad uspeju da se sasvim opuste i pobede svoje predrasude. Nemojte sebi dozvoliti da vas pogledi negodovanja nekih pojedinaca sputavaju u onome što želite da postane deo vaših krevetskih aktivnosti. Čak i ako vaša želja, ili više vaših želja, odudara od strogih moralnih principa sredine u kojoj živite ili radite, želja je vaša i zbog toga morate da je poštujete.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike