najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kupite joj…

Prilikom kupovine poklona za svoju lepšu polovinu ne bi bilo zgoreg da imate u vidu i zadovoljstvo koje će vama pričiniti kupovina tog poklona. U redu, želite nju da iznenadite, ali nema razloga da tom prilikom ne ostarite i neku od svojih fantazija.

Šta odabrati? Donji veš, naravno. Kako odabrati? Kupite joj ono u čemu biste voleli da je vidite. Ukusi se, istina, ne poklope uvek, ali na osnovu toga koliko je poznajete sigurno možete odabrati nešto što će joj se dopasti. Vaši najluđi snovi i njihovo ostvarenje ne treba da budu nešto što će ona saznati.

Ukoliko ste oduvek maštali da vam u sobu ušeta sobarica dok ste vi još u krevetu, onda za svoju dragu treba da odaberete nešto nevino a seksi. Kada je ženski donji veš u pitanju, toga ima na pretek. Sigurno možete pronaći nešto što će biti bezazleno na prvi pogled, a u stvari…

Ukoliko se odlučite za kombinaciju kućne pomoćnice, ne bi bilo loše da kupite i jednog „praška“ u odgovarajućoj boji. Visoke potpetice se podrazumevaju, a onda vam samo ostaje da i ona razume vašu želju i da se prepusti igrariji. Naravno, nije uvek zanimljivo zamišljati francusku sobaricu pored sebe. A i zašto bi kad postoje policajke, medicinske sestre, nastavnice fiskulture i, uopšte uzev, tolike žene koje se bave odgovornim poslovima. Kupite joj veš koji vas asocira na vašu fantaziju i onda se ili predajte da vas uhapsi, ili lezite u krevet s toplomerom u ustima, ili joj dopustite da na vama isproba neki od zahtevnijih fiskulturnih preskoka.

Ruku na srce, ima i devojaka koje ne vole sebe ni da vide ni da zamisle u erotskom vešu. Ukoliko vaša draga voli udobnost pamuka, sportske krojeve i romantične desene, pronađite joj neki komplet koji će ona voleti da nosi a vi da vidite na njoj. Samo se trudite da ono što budete izabrali kao poklon nema previše kopči koje treba savladati prilikom skidanja.

2 komentara
  1. Djoka

    Izem te ne znaš ni broj veša svoje devojke i zaslužuješ da te šutne. Inače ja mislio da će te da napišete da su dijamanti njeni najbolji prijatelji a vi veš. Amateri

  2. Andrija Brkanović

    Za rođendan moje djevojke kupio sam joj donji veš koji joj je bio mali. Naljutila se i tu smo raskinuli.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike