Kuvar zavodnik

 

Lepo je tražiti zabavu u svim životnim stvarima. Kuvanje bi moglo da bude samo jedna od njih, i ne, kuvanje nije uža specijalnost strogo rezervisana za pripadnice slabijeg pola. Kuvanje bi stvarno trebalo da bude zabavno, i to na onaj opasan način, ako želite da se osećate kao pravi muškarac ispred kojeg bukti vatra. Zbog toga napustite stereotipe: rerne, šerpe, tiganje, mikrotalasne. Ako imate roštilj, zašto bi vam stajao u nekom ćošku odložen sa strane? Raspalite vatru i pripremite večeru i za nju i za sebe. Najbolji deo: nijedna žena ne može da odoli muškarcu koji priprema obroke na ukroćenoj divljoj vatri.

Roštilj pre proleća? Što da ne. Sigurno ste u svom životu dosad radili mnogo nesvakidašnjih stvari koje su imale interesantne rezultate. Jednom kad zapalite vatru svoje izabranice, ona vam sigurno neće ostati dužna. Bićete dva u jednom – i kuvar i zavodnik. A to je ono što treba označiti kao seksualnu insinuaciju. Ipak, nikada ne treba zaboraviti da je vatra vruća i da se njome ne treba igrati. Zato se naoružajte smislom za humor i dobrim raspoloženjem. Vaši obrazi će biti rumeni kao i vaš roštilj. Njeni takođe. Kako zapaliti vatru? Možete jednostavno prosuti svoje alkoholno piće na hranu i zapaliti šibicu. Međutim, to može da bude opasno. Prevencije radi, sipajte alkoholno piće u sud koji se sme staviti u mikrotalasnu pećnicu. Ostavite ga tridesetak sekundi na blagoj temeperaturi ili dok ne postane toplo na dodir. Nemojte dozvoliti da proključa. Onda svojim alkoholnim pićem prelijte hranu, upotrebite veliku roštiljsku šibicu i startujte paljevinu.

Ipak, pre nego što dođe do začinjavanja alkoholom, pripremite hranu. Kokoška možda jeste glupa ptica, ali je izuzetna ako treba da se pripremi obrok za mislioca. Ubacite piletinu, maslinovo ulje, beli luk, crni luk, pečurke, so i biber u odgovarajuću posudu. Ubacite mešavinu u foliju i zavijte je u rolnu. Roštiljajte na srednjoj vatri, sve dok luk ne smekša i piletina izgubi onu ružičastu boju. Rasporedite sve po dovoljno dubokoj vatrostalnoj činiji i prelijte svojim omiljenim alkoholnim pićem. Vaša draga treba samo da uživa.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike