‘Ljudski Ken’ ponovo šokira: u emisiju doneo rebra koja je izvadio (foto, video)

Brazilac Rodrigo Alveš, poznat pod nadimkom ‘Ljudski Ken’, ponovo je uspeo da šokira javnost. On je početkom januara izvadio čak četiri rebra, a juče je ta ista ta rebra doneo u posudi i pokazao gledaocima tokom gostovanja u jutarnjem programu na jednoj britanskoj televiziji.

– Presrećan sam jer sada imam napokon struk širok 50,8 centimetara. Znam da je operacija mogla biti pogubna za život, ali doktori su mi uklonili 11. i 12. par rebara koji su poznati i kao ‘lažna rebra’, tako da nisu išli preblizu kičmenom stubu. Ja sam jedini muškarac na svetu koji je ovo uradio i nije mi neprijatno da pričam o tome. Mislim da je to velika stvar, pogotovo za Holivud – izjavio je u emisji 34-godišnji stjuard. Zahvat je platio oko 40.000 dolara, a snimak operacije će biti prikazan u njegovoj novoj emisiji Rodrigov svet.

Zavnisnik o plastičnim operacijama rebra je uklonio na jednoj klinici na Beverli Hilsu, a voditeljima je otkrio da je pre toga posetio lekare i u Evropi i u Americi koji nisu pristali na njegov zahtev da mu izvade šest rebra.

– Bio sam kod tri doktora, dva u Evropi i jednog u Americi. Svi su rekli kako nema šanse da mi izvade šest rebara pa sam se zadovoljio sa četiri. Bio sam na operaciji i jako sam srećan – rekao je Alves.

Inače, Rodrigo je već bio na šezdeset zahvata na koje je do sada potrošio skoro 670 hiljada dolara.

1 komentar
  1. Vladimir

    Sve sto radi je ruganje Gospodu. Nek mu Bog oprosti.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike