U trendu

„Moja žena je zatrudnela sa drugim i hoće da zadrži dete“

Prevara u vezi je nešto što će neko jako teško oprostiti, ali kada se afera „završi“ i trudnoćom, situacija je jako komplikovana.

Upravo u toj nezgodnoj situaciji se našao jedan oženjeni 41-godišnji muškarac. U braku sa svojom 36-godišnjom suprugom ima dva sina od devet i sedam godina, međutim njegova žena nedavno je imala aferu s drugim muškarcem nakon koje je ostala trudna. I odlučila je da zadrži dete, a od svog supruga je zatražila da se ponaša prema tom detetu kao otac.

Zbog nezavidne situacije, iz koje nije znao kako da izađe, muškarac se obratio poznatoj terapeutkinji Deidre, na portalu The Sun, zamolivši je za savet, prenosi Jutarnji.hr.

Objasnio je da je dobio ponudu za posao u Americi i da bi trebalo da se zbog novog posla preseli. Ali, ne zna da li bi trebalo da sa sobom povede i celu svoju porodicu ili da se razvede i uzme svoja dva sina sa sobom. Problem je u tome što biološki otac još nerođenog deteta njegove supruge, ne dozvoljava da se ona s njihovim detetom preseli.

Ipak, Deidre je muškarcu rekla da se zapita zašto se njegova supruga odlučila na prevaru i kako se on kao suprug ponašao prema njoj. Verovatno se osećala kao da je na dnu vaših prioriteta, pojasnila je terapeutkinja naglasivši da bi oni kao par trebalo da sednu i razmisle mogu li se vratiti u svoj „stari brak“ i nastaviti to što su izgradili uz napomenu da je svako preseljenje, ali i trudnoća, popriličan stres za sve, a posebno za decu.

2 komentara
  1. Riki

    Američki narod na žalost je zaglupljen i idiotiziran,sa sve kretenom terapeutom i njenim savetom da se on zapita što se žena kurva kreše sa drugim ,što želi da mu rodi dete,a on ne zna šta da radi.To su nenormalni odnosi i ponašanja i našem narodu takve serije i filmove gde se max.protežira takav način života ukinuti da ne bi podebilili.

  2. Mirko

    Dobar savet.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike