U trendu

Muškarac koji vara uvek govori ovih 6 rečenica

Prevara je jedna od najbolnijih stvari koja se može dogoditi u nekoj vezi. Postoji, pak, neki ustaljeni šablon ponašanja koji odaje muškarca koji vara svoju partnerku.

Ukoliko su vas prevarili u prošlosti, verovatno ste već čuli neke (ili sve) fraze u nastavku.

1. „Ništa nije značilo“

Ako mu već ništa nije značilo to što vas je prevario, zapitajte se koliko mu znači vaša veza kad je u stanju da je pogazi zbog nečeg što mu ništa nije značilo.

2. „Nikad to neću ponoviti“

Kao što kažu, jednom varalica, uvek varalica.

Morate to gledati iz perspektive varalice. Ako je to uradio jednom, zašto ne bi ponovo? Samo će se sledeći put više potruditi da bolje zataška stvari. Ne verujte mu.

3. „Žao mi je“

Žao mu je što je uhvaćen! Da mu je žao, ne bi trčkarao s drugim ženama.

Narcisi se obično ne brinu o osećanjima drugih ljudi. Pretvaraće se da brinu, ali da su se brinuli zbog vaših osećanja, ne bi učinili ono što su učinili. Vaša reakcija bi trebala da bude: „I meni je žao. Žao mi je što sam trošila vreme na tebe. Ali idem dalje. ”

4. „Ti si me na to naterala“

Nijedna žena nikada nije naterala svog muškarca da zaluta. Nije stvar u tome šta ste učinili ili niste učinili zbog čega mu je oko odlutalo. Radi se o njegovoj ideji da zaslužuje da ima sve što želi, čak i ako je to van okvira onoga što sme da se radi u braku ili vezi.

5. „Bio sam depresivan“

Ako tvrdi da je bio depresivan i jedini izlaz iz problema mu je bio da vas prevari, onda se zapitajte kako će se nositi sa problemima u budućnosti. Hoće li na svaki problem otrčati drugoj ženi? Pa velike su šanse.

6. „Dosadilo mi je tvoje zvocanje“

Muškarci će svaki problem svaliti na žensko zvocanje, šta god on pogreši, reći će da je žena kriva za to.

Ali ničije zvocanje neće oterati muškarca drugoj ženi, to će učiniti njegov loš karakter.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)