U trendu

Muško-ženske stvari

Sigurno vam se nekada dogodilo da vam nešto od njenih stvari privuče pažnju, ali ako biste se previše bavili time, ona bi mogla da pomisli da niste dovoljno muževni. U većini slučajeva i vi biste to pomislili za samog sebe, možda čak i pre nego ona. Do đavola! Strašno vas zanima šta to ona nosi u svojoj torbi!
Uzmete tašnu u ruku i, naravno, primećujete da je dosta teška. Svi ti kozmetički produkti koje redovno nosi sa sobom, adresar i ko je sve u njemu zapisan, ceo set za prvu pomoć (turpije, makazice, pincete). Opet do đavola – neke od tih stvari mogu i vama da budu od koristi! Možda baš njen gel za kosu, za koji se može ispostaviti da je bolji od vašeg. Ona se u svakom slučaju bolje od vas razume u kozmetiku. Možda neka krema za lice od koje vam obrazi neće biti previše crveni ako je hladno ili duva vetar. Nikad se ne zna. Možda njoj bude i simpatično to vaše začudno razgledanje njene torbe, naravno, ukoliko prethodno od nje zatražite odobrenje da to uradite.
U drugom slučaju, ne piše vam se dobro ako vas otkrije. Pomisliće da ste opet dobili neki napad ljubomore i prekoračili svoja ovlašćenja preturajući po njenoj privatnosti. To bi onda moglo da otvori vašu sumnju šta to ona krije kad se toliko uzbuđuje oko sitnica, a onda stvar može da ode u daleko ozbiljnijem pravcu od onog koji bi imalo jedno sasvim bezazleno preturanje po njenim stvarima.
Kad malo bolje razmislite, možda neke stvari zaista treba da ostanu samo ženske. Čak i ako zadovoljite svoju mušku radoznalost, pa provirite u njenu tašnicu, sa njenom dozvolom ili bez nje, to se ipak neće odraziti na vas do te mere da ćete sami nabaviti manju ili veću torbu koju ćete nositi sa sobom. To je ipak nešto što je svojstveno samo ženama i u šta se ne treba petljati.
Ako se nekim slučajem dogodi da vam zatrebaju makazice ili gel, ona je uvek tu sa svojim čarobnim bagažem, koji će vam biti od koristi – čak će vrlo verovatno biti srećna što može da vam pomogne tom prilikom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.