Na korak do seksa

Koji je najbolji seks koji ste ikada imali? To je pitanje koje navodi na razmišljanje. Otključava vrata sećanjima, tabuima, željama i nadanjima. Što je još važnije, njime se otkriva šta je to što vam nedostaje u seksualnom životu. To su ona iskustva koja smo samo jednom iskusili i više nikada ne možemo da ih izbacimo iz glave. A želja da se takva situacija ponovi može da bude sputana strahom od toga da se neka ideja podeli s partnerkom iz bojazni da će ona biti uvređena ili da će ponudu smatrati previše nepristojnom. Seks na javnim mestima, trojke, video snimci i dominacija ponekad se taje pred ženama.
A lakše je otvoriti se nego što se to može i zamisliti. Potrebno je samo da pronađete adekvatan način da je upoznate s mapom svojih seksualnih želja. Treba joj saopštiti seksualni obrazac koji se ispoljava kod svake individualne erotske fantazije. Ta ljubavna mapa je ono što informiše: šta nam se sviđa, šta nam se ne sviđa, o čemu fantaziramo i od čega strahujemo. To je kao nalaženje zakopanog blaga. Dakle, trik je u tome da pitate. Samo na taj način najbolji seks koji ste ikada imali može da vas sačeka u bliskoj budućnosti. Počnite iz prikrajka. Morate da oslobodite put svojoj fantaziji. Prilagodite prvo nju. Fantazija počinje kao ideja. Usadite joj je u um i sačekajte da pusti korenje. I samo bez pritiska, pustite da vaša fantazija postane njena.
Ako ste nervozni, prestanite da budete. I prihvatite rizik: možda ćete otkriti da je izuzetno zainteresovana (i da i ona sama ima neke svoje fantazije). Predstavite joj svoju fantaziju kao san u kojem je ona imala glavnu ulogu. Time ćete izbeći da se ona oseti kao da vas ne zadovoljava u dovoljnoj meri. A nikako ne može da vas krivi što imate maštarije o seksu u koji je i ona uključena. Naprotiv, to bi trebalo da joj dodatno "pumpa" ego.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike