najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Na visini zadatka

Pogledajte ljude sa svih lista najseksepilnijih muškaraca na svetu. Nema bučnih govora, snishodljivosti, podilaženja ženskim slabostima. To su samo muškarci s prirodnim šarmom i zavidnom radnom etikom. Imaju li pomoć? Naravno! Niste valjda mislili da su i oni produkt neke tamo fabrike snova? Dobro, neki od njih možda i jesu, ali rezultati su rezultati i tu nema spora. Reč je o osobama koje su dobro pozicionirane i čiji je imidž doveden do savršenstva. Ipak, i oni sami zaslužuju sve pohvale jer su sve vreme radili na sebi. I vi možete da postanete deo te liste – pod uslovom da ste spremni da plivate u bazenu s ajkulama.
Za početak, nađite saborca. Udružite se s nekim ko takođe traži publicitet skoro isto koliko i vi. Vaš saveznik treba da bude iz kruga branše kako biste eliminisali konkurenciju. Neka vaš dogovor bude jednostavan. Hvalite jedan drugog naokolo, opušteno i nenametljivo. To je moć partnerstva koja vam lagano otvara sva vrata. Pored toga, imajte na umu da odeća ne čini čoveka, ali i te kako može da pomogne poslovnom čoveku. Odeća prodaje samopouzdanje. U ormaru za svaki slučaj treba da imate: sako, ispeglanu košulju, odgovarajuću kravatu i uglancane cipele. Cilj je da budete spremni za svaki sastanak kao da ste krenuli da se prošetate crvenim tepihom. Tako ćete parirati nadređenima, a izazivaćete poštovanje kod kolega istog ranga.
U međuvremenu, ispirajte sebi mozak sledećim frazama: sve je sjajno, tako sam srećan što sam ovde, ovo uopšte nije loš dan. Posle izvesnog vremena drugi ljudi će vas prihvatiti kao osobu koja ima zdravu životnu filozofiju. Da li je to pretvaranje? Naravno! Ali, jednostavno ne smete da potcenjujete moć osmeha! Pozitivan stav svakog jutra stvara prvi pozitivan utisak za ceo dan. Isplati se da odajete energiju zadovoljnog čoveka koji sve vreme emituje poruku: "Ja sam u igri!"

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike