najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nekada je prodavao čaj na pijaci, sada je traženi model (foto)

Plavooki prodavač čaja sa pijace u glavnom gradu Pakistana Islamabadu postao je hit na društvenim mrežama nakon što je njegova fotografija objavljena na Instagramu, prenosi Gardijan.

Osim što je u rodnom Pakistanu odmah potpisao ugovor za posao modela, njegova fotografija oduševila je mnoge u susednoj Indiji, i to baš u vreme kada su odnosi dve države na toliko niskim nivoima da se u Indiji javno poziva na zabranu pakistanskih glumaca i glumica u bogatoj indijskoj filmskoj industriji.

Fotografiju je snimila Jia Ali prošle nedelje na bazaru u Pakistanu, stavila na Instagram i odmah pokrenula lavinu deljenja fotografije po Tviteru i Fejsbuku i potragu za zgodnim prodavačem čaja. Ubrzo je otkriveno da se mladić zove Arsad Kan koji je na pomalo neobičan način saznao kolika je zvezda postao – gomila dece po bazaru je delila letke sa njegovim licem.

Ubrzo su počeli da ga opsedaju novinari iz svih mogućih medija kojima je rado dao intervjue, ali takođe zamolio da ga ne fotografišu dok radi kako bi profesionalno obavljao svoj posao.

#chaiwala Ladies I found him!

A post shared by Jiah Ali (Javeriah) (@jiah_ali) on

Kanova fotografija došlo je u najbolje moguće vreme za indijski kontinent, budući da zbog novih nereda i ubistava u Kašmiru, regiji podeljenoj između Pakistana i Indije, tenzije ponovno bujaju između dve države koje imaju dugu i krvavu istoriju sukoba.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike