najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Neke treba zaobići

Skoro svakome od nas se bar nekada dogodilo da je poželeo devojku koju ne može da ima ili, da budemo precizniji – devojku koju ne sme da ima. Iskušenja su gotovo uvek tu, a nama ostaje da odlučimo da li ćemo krenuti u napad, da li ćemo nastaviti opreznim korakom, ili ćemo uspeti da odolimo instinktu. A lista zabranjenih dama nije nimalo naivna. Tu je bivša devojka najboljeg druga, njegova sestra, vaša najbolja drugarica, vaša šefica, najbolja drugarica vaše sestre…
Šta je to što ove dame imaju a što nas neodoljivo privlači? Bivša devojka vašeg najboljeg druga privlačna je najviše zbog toga što vam je on toliko verno opisao njene čari da je ona postala i predmet vaših želja. U ovoj situaciji svakako je najbolje sačekati i držati se po strani sve dok on ponovo ne nađe devojku, a onda – samo napred. Što se tiče sestre vašeg najboljeg druga, tu stvari stoje možda malo lakše. U redu, ona ima ličnost kao vaš najbolji prijatelj, a obline kao Skarlet Johanson i već zna skoro sve o vama. Time ste prešli najgoru granicu pri viđanju s nekim. Ipak, ako se ta veza ne završi slavno, nemojte očekivati od druga da vas podrži. Kada na teren izađu najbolje drugarice, jasno vam je da one imaju sve što vam je potrebno. Prijatelj je, a može da bude i odlična ljubavnica. Uostalom, muško-ženska prijateljstva baš i ne postoje. U ovom slučaju važno je da ne bacite senku na prijateljstvo koje ste imali i navedete je da pomisli kako se folirate.
A kada odete na posao, tamo vas čeka šefica! Autoritativna je, odličan radnik, izuzetno inteligentna i obrazovana. Kako da je ne poželite? Takva veza zahteva strogu tajnost, što jeste seksi, ali razmislite kakve bi posledice mogao da ima vaš raskid s njom, pogotovo ako je osvetoljubive prirode. Po povratku kući, susrećete sestrinu drugaricu. Hm, ona je praktično siguran izbor i ne možete pogrešiti. Dobro se poznajete, imate vezu do nje, a velike su šanse da već tiho pati za vama… Pre polaska u akciju ipak razmislite (bar nakratko) o tome da biste na taj način mogli da pokvarite prijateljstvo svojoj sestri.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike