U trendu

Nevin u 25 – šta mu to fali?

Da li je danas nenormalno biti nevin muškarac do recimo 25. godine, a da pri tom nemate problem psihičke niti fizičke prirode?

Da li to devojke privlači ili odbija?

Šta mislite o tome?

 • Nije nenormalno, normalno je da svi momci i devojke budu nevini do braka, a pošto je danas greh u modi, sve se izokrenulo naopačke,  nažalost, mnogi više ne znaju šta je normalno, a šta ne.
 • Budi ti nevin i čuvaj se,  ne gledaj na okolinu, čuvaj tako dušu, jer bludničenje pre braka je smrtni greh.
 • Evo, na primer, ja sam nevin. A imam 60 godina, kao i prilično iskustva sa ženama, napravio 4-voro dece, i još uvek oženjen istom ženom… Moja iskustva od ranije, u kontaktu sa drugim ženama, jesu divna, ali i priajtno-smešna, baš po tom pitanju o kom se govori u temi. Prilikom seksualnog odnosa sa njima, sa većinom žena, bile su zatečne, zbunjene, videvši da sam nevin. Ne znam opisati to žensko stanje kada zapaze nevinost kod muškarca. Jedino je je interesantno što se odvija fenomenalan seks zbog toga…
 • Nekad su ih roditelji ženili sa 16-17, seks je osnovna ljudska potreba, blokiranje izaziva razne probleme.
 • Nevini u 25 imaju neku falinku u glavi ili će im to ostaviti neke posledice.
 • Šta u 16-17, u srećno vreme beše sa 14.

Uključite se u diskusiju na Forumu Krstarice…

5 komentara
 1. FILIP

  Viktor Rotmiler -U delu svog komentara,u kome tvrdis,da ce se nevinom mladicu od dvadeset pet godina,osusiti penis kao dimljena kobasica,ako nema seksa.To uopste nije tacno.Zdrav decak pocinje vec negde od cetrnaeste godine,da veoma cesto onanise i izbacuje spermu.To cesto decaci tih godina,upraznjavaju i po nekoliko puta na dan.Masturbacija ima potpuno isti efekat,na razvoj muskih polnih organa,kao i upraznjavanje seksa na klasican nacin,sa partnerkom suprotnog pola.

 2. mmm

  ka @Milovanu:e, zato sve više muškaraca gleda i voli starije žene koje se dobro drže a ne foliraju.I ne,ne vide svoju majku već vidi partnerku koja mu savršeno odgovara.

 3. Viktor Rotmiler

  Devojka da bude nevina,tj.da udje nevina u brak,to je u redu i nebi ni trebalo drugacije da bude.Ali muskarac nevin,do dvadeset i pete godine to je uzas.Idi kod bilo koje zene,bilo koliko godina da ima,moli neku od njih da ti „skine“ djanu.Plati ako treba.Posle prvog seksa,ici ce ti sve bolje i bolje.Ali nemoj vise da cekas,osusice ti se penis.Bice bez seksa,tokom vremena,kao suve dimljene kobasice.

 4. Boba

  Milovane koji si ti iskompleksirani jadnik. Jel to sto si rekao vazi i za tvoju majku, sestru? Stavi prst na celo i razmislu sta si napisao. Naravno ako imas cime da razmisljas.

 5. milovan

  Pa sve vise zena se fadi muskarcima. Nemozes naci normalnu. Uskoro nitko nece pozeleti zenu.Eto da sam ja mladji.Nikada se nebi zenio.Jer stace ti prostitutka u kuci.Imas ih koliko hoces. Platis kada ti treba i mirna bosna.

Napišite komentar