najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Njene želje

Većina žena ne ume da traži ono što želi u seksu, naročito u početku veze. A pod "početkom" podrazumevamo sve od prve večeri do prve dve godine. Pre svega, beznadežno su romantične. Zamišljaju da će im idealni momak instinktivno ispuniti svaku seksualnu žudnju o kojoj su maštale, a da pri tom ne moraju ništa da mu objašnjavaju. To je, naravno, smešno, ali, eto, i devojke imaju svoje pravo na snove. Pored toga, dobar deo njih se užasava toga da bi mogle da budu okarakterisane kao previše zahtevne. One vide koliko nama može da bude teško da im telefoniramo jednom dnevno ili da ih pratimo na porodična venčanja. Zato im se i neke želje u seksu čine kao bezobzirne, pa ih jednostavno i ne traže.
Dobra vest je to da i one maštaju o seksu. I spremne su da svoje maštarije priznaju, čim se osete dovoljno lagodno i samouvereno. A spisak ženskih seksualnih želja može da bude veoma iznenađujući, čulan i podstaknut nezaustavljivim nagonima. Zbog toga nije loše da svojoj izabranici, s vremena na vreme, priđete čim prođe kroz vrata vašeg stana, ili dok ste još uvek u hodniku. Kada primete da ih toliko želimo da ne možemo da sačekamo ni minut da stignemo do kreveta, logično je da se osećaju oslobođenije i poželjnije.
Da bi one podelile s nama svoja seksualna maštanja, potrebno je da i mi njima priznamo svoja. Ali obavezno treba reći i to da je žena koja nam je radila "svašta" u snu bila žena s kojom smo u vezi. To će joj omogućiti da održi iluziju da to nije nešto što smo radili s bivšom niti nešto što smo videli u nekom porno-filmu. U redu, možda ona i neće pristati da to odglumi, ali će je sigurno uzbuditi činjenica da ste joj se poverili. Bonus bi mogao da bude ako je čitava priča podstakne da nekom prilikom uradi upravo sve ono što ste joj u poverenju ispričali…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike