U trendu

Njeni neprijatelji (1)

Nijedna dama, posebno ona koja je s nama u vezi, nema nikakvog razloga da se brine zbog Monike Beluči ili neke druge svetske lepotice. Šanse da naletimo na nju i osvojimo je ravne su nuli. S druge strane, ravnotežu (koja je ženama u vezi izuzetno važna) lako mogu da ugroze manje savršene, ali mnogo bliže ženske osobe: naša majka, naša dobra stara prijateljica iz detinjstva, a možda čak i zgodna koleginica iz kancelarije. Ima li razloga za paniku? Kada su žene u pitanju, razloga za paniku uvek ima, čak i onda kada zaista ne treba da ga bude.
Prva žena s kojom svaka žena mora da se obračuna ukoliko planira da ostane u ozbiljnoj vezi ili u braku sa svojim izabranikom jeste naša majka. Ona je, kako bi se to reklo, nezaobilazna. Bez obzira na to da li je vaša draga poznaje, ona računa na njen uticaj. I smatra je krajnje opasnom. Ukoliko dođe do eskalacije nasilja između ove dve važne žene u vašem životu, budite obazrivi. Hodate po minskom polju. Ako treba da zauzmete nečiju stranu, sve što budete rekli ili uradili može biti upotrebljeno protiv vas. Ipak, nemojte se plašiti, strategiju rešavanja ovakvog sukoba planiraju u sebi i vaša draga i vaša majka; zbog toga i vi treba da poradite na tome. Otvoren sukob nije dobro rešenje, glupo je da budete meso za odstrel. Naravno, ne mora uvek da bude slučaj da se supruga i svekrva mrze i pre nego što se upoznaju, ali često jeste tako. Dok se njih dve „krve“ pred vašim očima, vi padate u neodlučnost, a vaša supruga u očaj, jer ima utisak da joj ne pomažete. Ukoliko situacija pređe granice izdržljivog, možda je najbolje da predložite ređa viđanja. Vi i deca ćete odlaziti u posetu, a vaša supruga će ređe ići ili neće uopšte. Bolje je i tako nego da stalno sevaju varnice.
Na kraju krajeva, veliki porodični skupovi se retko mogu izbeći, a povremeno peckanje u tim prilikama je nešto što ipak možete da zadržite pod kontrolom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.