Omiljeni među ženama

Na ovom svetu postoje muškarci koji su ženama prosto neodoljivi. Normalno je što svaki muškarac u nekom trenutku poželi da se ista stvar dešava i njemu, ali istina je i da se to ne dešava baš svima. Koliko god vam miljenici žena tvrdili da ne znaju zašto je to tako, dovoljno je da se sa strane analiziraju pojedine situacije i rezultati postaju sasvim očigledni.

U razgovoru sa ženom što češće izgovarajte njeno ime, bez obzira na to o čemu razgovarate u tom trenutku. Podsvesno će joj biti drago što čuje svoje ime i pažljivije će vas slušati. Tako se automatski stvara neka vrsta prisnosti i sigurno je da će joj ubuduće biti prijatno u vašem društvu. Trudite se i da uvek budete pozitivni i nasmejani. Ako započnete priču o svojim problemima, dosadićete joj; budite ubeđeni da će ona brzo potražiti novog sagovornika. Tuđe brige ponekad prosto umeju da zamaraju.

S druge strane, vedre i pozitivne osobe poželjne su u svakom trenutku. U tom smislu, sve vrste humora, osim onog bezobraznog, uvek će prijati ženskom okruženju. Retko ko ima ovaj dar. Za to se pre svega traži rečitost i spontanost. Neki ljudi imaju periode kada im humor baš i ne polazi za rukom, a ponekad prosto umeju da zasene svojom produhovljenošću; naravno, postoje i oni koji su, nažalost, „operisani“ od humora. Ako mislite da spadate u poslednju grupu, i za to ima kakvog-takvog leka.

Za početak sami provežbajte nekoliko dobrih viceva, ali ih nemojte pričati u društvu. Nije poenta u samom vicu – poenta je da naučite da ih prepričavate što smešnije koristeći se pauzama na ključnim mestima i menjajući intonaciju. Na taj način nećete samo uvežbavati svoju duhovitost nego ćete ujedno videti i koliko vicevi koje ste ranije pričali jednostavno nisu bili smešni ni u muškom ni u ženskom društvu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.