U trendu

Otac mu vlada Dubaijem, on je apsolutni vladar Instagrama i najpoželjniji neženja (foto)

Dok mu otac vlada Dubaijem, princ Hamdan bin Mohamed bin Rašid Al Maktoum (poznatiji kao Faz) apsolutno vlada Instagramom na kojem ga prati više od 5 miliona ljudi.

34-godišnji princ sin je šeika Mohamed bin Rašid Al Maktoum, premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata, vladara Dubaija i jednog od najvažnijih biznismena na Bliskom istoku. Podaci iz 2013. godine govore da je njegov otac tada bio „težak“ 13,9 milijardi dolara, a mladi princ se trudi da taj novac kvalitetno iskoristi, piše Biznis Insajder.

Otac ga je 2008. godine imenovao svojim prestolonaslednikom, uprkos tome što je imao starijeg brata koji je sedam godina kasnije preminuo od srčanog udara. Faz je danas predsednik izvršnog veća Dubaija i predsednik sportskog saveza Dubaija, ali i uz silne obaveze ostane mu vremena za aktivnosti i hobije kojima voli da se pohvali na društvenim mrežama.

Have a nice weekend 💛 يسعـدني مسـاؤكم

A post shared by Fazza (@faz3) on

Padobranstvo, jahanje, biciklizam i ronjenje samo su neke od aktivnosti kojima voli da se bavi, a strast su mu i putovanja i fotografije. Princ Faz nije samo zavisnik od adrenalina, već je i pesnik koji je već objavio svoju zbirku poezije.

#goodmorning 👋🏼 20.3.2017 #صباح_الخير

A post shared by Fazza (@faz3) on

😀 the weekend is here! 🐪 متفاهـمين

A post shared by Fazza (@faz3) on

Good 🌧 morning #Dubai 26.2.2017 صباح الأمطار

A post shared by Fazza (@faz3) on

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike