Ovo su danas najtraženiji „mužjaci“ u Srbiji

– ar person = ‘programmer’;

if (person === ‘programmer’) {
console.log(‘Much Funny,Such Humor…Wuf!!!’);
}else {
console.log(‘Such sexy…rrrrrrr’);
} (MisliM_StvaRnO)

– Samo zbog kinte, ali nije samo zbog kinte, već je biti programer danas popularno jako – ono, nomad može da radi odakle hoće, pa se one pale na putovanja i tako dalje… i to je uglavnom to… nemam šta da dodam više. (butjibutjibutji)

– Pa jeste među studentkinjama taj utisak, ali ne ono ubilo se baš, nego zato što su mirniji od krimosa, a imaju pare više od običnog razumnog i razvijenog i koliko-toliko poštenog momka.

Većina programera ima problema sa libidom, sa seksom, sa potencijom, jer sede puno, ne kreću se, loše se hrane, lenji su što se tiče hrane, lenji su što se tiče žena, malo žena poznaju, često su i drk…, a to još dodatno umanjuje sposobnost pri seksu.

Ali su trenutno popularni kod srpskih žena, čitaj seljanki. Meni drago, jer bolje to nego krimosi – pozdravljam braću programere… (Umri_muski)

3 komentara
  1. ANDREJ

    Ma kakvi programeri.Danasnje devojke luduju za folk pevacima (citaj njihovim parama).Ti primitivci tipa Aca… ma koliko se nalivali alkoholo,,drogom i prostackim ponasanjem,pretstavljaju idol mladim devojkama.To je strasno koliko su te devojcice zaslepljene reklamama o „pevacima“ tamo nekog „GRANDA’ ili slicne produkcije. A rasadnik tih primitivnih „pevaca“ i „pevacica“ je ko drugi,nego TV Pink.Ta nesreca od televizije,srozava svaki novi dan,kulturni nivo ove jadne zemlje koja se nalazi geografski u evropi,a intelektualno,bas zbog tih raznih „Pinkova“ na samom dnu brdovitog Balkana.

  2. Anonimni

    …A i takvi sa slike se ne bune mnogo.

  3. Anonimni

    Srbske zene kraljice samo pratu modu

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike