najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Pitanje utiska

Iz nekog samo njima znanog razloga većina pripadnica lepšeg pola radije "pada" na drske, pomalo bezobrazne, tipove. Kakav utisak ostavljate na nežniji pol? Da li je bolje nastupati kao donžuan ili kao "gospodin dobrica"? Prati li vas imidž neuhvatljivog zavodnika, ili pak finog, lepo vaspitanog mladića? Koliko ljubavnih sastanaka je dovoljno da biste prešli na seks? Jedan, tri, najmanje pet?
Odgovori na ova pitanja verovatno zavise od toga da li sebe vidite kao bezobzirnog zavodnika, neodoljivog šarmera ili samo romantičnog tipa (što je danas, čini se, najređa kategorija). U svakom slučaju, dobro je biti svestan svoje moći nad ženama, ukoliko je posedujete. Onda jedino preostaje da se ona vešto koristi. Da li to podrazumeva drskost, bezosećajnost, sujetnost koja se ne krije ni pred kim? U čitavoj priči paradoks je činjenica da bi sve navedeno moglo da bude najjači adut prilikom zavođenja. Bez mnogo obaziranja na suze ili žensku patnju, deviza savremenih zavodnika je: "Život je samo jedan i treba ga maksimalno iskoristiti".
Čime se sakrivaju potencijalni nedostaci? Naravno, šarmom. Umiljat osmeh, provokativne i duhovite reči i, naravno, inteligencija. Pa šta ako ne uspete da osvojite nežniji pol na prvi pogled? "Žrtva" se može vrebati iz drugog plana, dok se priprema zamka u koju će ona kad-tad morati da upadne. Mada zvuči pomalo kao da je reč o serijalu "Opstanak", nije. Ipak je najvažnije postaviti određene granice jer niko ne želi da druga strana bude povređena. Da li to onda znači da uz postavljanje takve granice savremeni zavodnici mogu da se pohvale i time da su emotivni, ponekad stidljivi, da poštuju dame? Može i tako da se kaže, ali kada bi te stvari isticali u prvi plan, teško bi se uklapali u savremen tempo života.

1 komentar
  1. Milena Čojanović

    Kakvi ste vi muškarci, užas! Nimalo iskrenosti, sve sami prljavi planovi. Bez previše uzdizanja, svi ste vi male mace za nas! Pozdrav!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike