Poimanje seksa

Ima li nešto što mi ne znamo o seksu, nešto što do sada nismo mogli da naučimo, da saznamo ili da se raspitamo o tome ako ništa drugo? Reklo bi se da tu nema mnogo da se priča: ili se zna sve o seksu ili se nikada i ne nauči. Ipak, kada malo zagrebete površinu, iznenađujuća istina izbija na videlo – najveći broj žena smatra da muškarci nemaju pojma o seksu. To jest, da ne zvuči pregrubo, ništa o onom seksu kako ga žene vide i doživljavaju.
U redu, da se izbegnu ako je ikako moguće one priče o tome da su muškarci i žene s različitih planeta. Ipak, činjenica je da postoje različite slike jedne iste stvari, a razlike se primećuju u sijaset nijansi, vidljivih najpre samo preciznom ženskom oku. Jer njih zanima samo celovita slika, ugođaj, sve ono što je određeni muškarac učinio za njih tokom seksa. Orgazam, kao telesno manifestovanje seksualnog vrhunca, zapravo predstavlja samo šlag na torti celog vatrometa koji se dešava u ženskim glavama. Šta to praktično znači? Džaba nam što smo neviđeni pastuvi koji su u praksi stotinu puta isprobali sve moguće i nemoguće poze ukoliko svojoj partnerki ne priuštimo najviše mesto koje u tom trenutku delimo; džaba nam sve seksualne igrice koje znamo ukoliko je skinemo brže nego što ona izbroji do tri. To je ona priča kada ona kaže „ne“, a zapravo misli „da“, ali kaže „ne“ zato što želi još više našeg truda, zato što joj nedostaju onaj flert i sve one igrice koje je videla da znamo da igramo prilikom početnog „muvanja“.
Žene možda tvrde da veličina nije bitna, ali svi koji veruju u to – greše. Vrlo im je bitna veličina našeg ega, naše tolerancije, maštovitosti, interesovanja, stana, kola i novčanika, veličina naše ljubomore, naše vezanosti za fudbal i za velike grudi i za sve druge žene koje prolaze pored nas. Da li to sve ima veze sa seksom? Iz ženske perspektive samo se to računa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.