U trendu

Ponudio devojci besplatan stan, a od nje zatražio jednu užasnu stvar (video)

Jedan stanodavac iz Velsa šokirao je britansku javnost nakon što se na internetu pojavio snimak na kome jednoj ženi nudi besplatan stan, ali uz jedan užasan uslov.

Muškarac stan iznajmljuje za 650 funti, ali je u oglasu naveo i da postoji ‘alternativni oblik plaćanja’. Kada se sastala sa njim, jedna potencijalna stanarka je ubrzo saznala šta to zapravo znači.

Muškarac je devojci ponudio stan na besplatno korišćenje, ukoliko pristane da ga jednom nedeljno seksualno zadovoljava. Njegova ponuda, snimljena skrivenom kamerom, osvanula je i na lokalnoj televiziji, a nakon te objave ubrzo se proširila internetom.

Na snimku se čuje stanodavac koji devojci nudi „prijateljstvo sa povlasticama“, i potom joj objašnjava da to, zapravo, znači da bi njih dvoje trebalo jednom nedeljno da imaju seks, ukoliko ona želi besplatno da stanuje, prenose domaći mediji.

I pored toga što je snimak zgrozio britansku javnost, statistika pokazuje da se čak 250.000 žena u Velikoj Britaniji, u proteklih pet godina, našlo u situaciji da im bude ponuđen takav oblik plaćanja stanarine.

https://youtu.be/gd29XTC0CSM

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.