Ponudio devojci besplatan stan, a od nje zatražio jednu užasnu stvar (video)

Jedan stanodavac iz Velsa šokirao je britansku javnost nakon što se na internetu pojavio snimak na kome jednoj ženi nudi besplatan stan, ali uz jedan užasan uslov.

Muškarac stan iznajmljuje za 650 funti, ali je u oglasu naveo i da postoji ‘alternativni oblik plaćanja’. Kada se sastala sa njim, jedna potencijalna stanarka je ubrzo saznala šta to zapravo znači.

Muškarac je devojci ponudio stan na besplatno korišćenje, ukoliko pristane da ga jednom nedeljno seksualno zadovoljava. Njegova ponuda, snimljena skrivenom kamerom, osvanula je i na lokalnoj televiziji, a nakon te objave ubrzo se proširila internetom.

Na snimku se čuje stanodavac koji devojci nudi „prijateljstvo sa povlasticama“, i potom joj objašnjava da to, zapravo, znači da bi njih dvoje trebalo jednom nedeljno da imaju seks, ukoliko ona želi besplatno da stanuje, prenose domaći mediji.

I pored toga što je snimak zgrozio britansku javnost, statistika pokazuje da se čak 250.000 žena u Velikoj Britaniji, u proteklih pet godina, našlo u situaciji da im bude ponuđen takav oblik plaćanja stanarine.

7 komentara
 1. Anonimni

  Jos ako je neki dobar „baja“…

 2. mmm

  ja bih razmislila a možda i pristala ako nema partnera što da ne a ako nađe partnera neka se iseli.

 3. OlgaBg

  ne znam sta je tu uzasno? Covek otvoreno dao ponudu pa ko voli nek` izvoli, nikoga ne prisiljava

  1. Matorac

   Ništa tu nije užasno. Ko zna koliko takvih ponuda je prihvaćeno, Obična pogodba. Uštedeti 650 funti na tako lak način je priličan ćar.

 4. milovan

  Pogodba je pogodba. Mogao je isto tako traziti jednom nedeljno ciscenje stana u zamenu za stanovanje. I ako ona pristane. Staje tu sporno,on pitao ona nije pristala.Druga ce pristati. Moze traziti buket cveca.Dogovor.A stan je njegov.

 5. sasa

  a sta je uzasno.

  1. Anonimni

   no problem!…ovaj pita unapred, to je ok….znam za slucajeve ,gde placas stanarinu, a stanodavac se ponasa ,kao da ti je poklonio stan.I kasnije pokusava sa nagodbama, pogotovu ako shvati ili bar misli da si u losoj ekonomskoj situaciji, i sl…..svasta ima…a ovaj je fer!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike