U trendu

Poražavajuće: s ovakvim su ženama muškarci mnogo SREĆNIJI

„Najnovije istraživanje pokazalo je da su muškarci koji se žene ženama koje imaju pokoji kilogram viška jako srećni, zapravo, čak 10 puta srećniji od muškaraca koji za supruge biraju mršavice.

Istraživanje koje su proveli dr Filemon Alvarado i dr Edgardo Morales, pokazalo je kako se s bucmastim partnerkama muškarci više smeju i lakše rešavaju probleme zbog čega im je brak u boljem stanju.

Moguće je da su žene koje su često gladne razdražljive, nervozne i pune nesigurnosti, ali na prvom mestu trebalo bi da bude zdravlje, prenose mediji.

Uz to, ukusi su različiti pa će možda neko biti presrećan sa mršavicom, dok će drugi muškarac uživati u dugom braku sa punijom ženom koja deli njegov smisao za humor.“

Ženče nije ženče ako nije ko lubenče! (ranjeni Zoro)

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

4 komentara
 1. ub

  Ja volim moju…

 2. Jasna

  Tako je viktore…..

 3. Nataša Gajić

  Ko kaže da su debeljuce pune humora („debeluuuhi su sritni ljudi“)?!

 4. Viktor Rotmiler

  Mrsava koscata zena,nije ni za(kako to Srbi kazu) „Ni za krivi Stojko“ Zenska mora da ima dupence,dobre sise,da se covek zagnjuri u njih. Da ima stomacic,kada muskarac legne na nju,da se oseti,kao da je legao na dusek „DORMEO“.Mora da ima lepo oblikovane punije butkice,sa lepo izraslom „sumicom“,gusto obraslom,oko one najsladje zrele „smokvice“, iz koje curi sam prevreli secer i med.A oni koji vole mrsave,eno im plasticnel lutke,u seks sopovima,pa nek ih guxe,onako,na suvo.!!!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike