Poverenje, pa seks

Za one koji teže nalaze drugu polovinu leto, a sa njim i odlazak na more, jezero ili planinu predstavlja idealnu priliku da konačno nađu osobu koja bi im odgovarala i da ostvare barem neku letnju šemu. To naročito važi za muškarce koji se posebno pripremaju za svako leto znajući da će na nekoj morskoj rivi ili obali jezera sigurno nešto „upecati“. Muškarci jednostavno znaju: slobodne žene na odmore idu uglavnom u grupama, jer će se tako najbolje provesti. Pored toga, žene su na odmorima mnogo opuštenije i osetljivije, što je idealna podloga za ostvarivanje kontakta. Žene na odmoru zaboravljaju sve kriterijume koje bi imale da su vas srele u nekoj drugoj situaciji.

Pored toga, ni vi ne krećete sami na letovanje. Idete sa gomilom drugara, a žene vole da se nađu u velikom muškom društvu. Imajte na umu da ne treba traćiti vreme; ako upoznate osobu koja vam se dopada, iskoristite prvu priliku koja vam se bude ukazala. Imate samo nekoliko dana za koje morate obaviti sve za šta vam inače treba nekoliko meseci. Potrudite se da budete primećeni gde god da ste, budite ljubazni sa svakom osobom sa kojom imate bilo kakav kontakt, trudite se da znate popularna mesta za izlazak te sezone i ne odugovlačite sa „startovanjem“, jer će pomisliti da ste stidljivi. Neki drugi momak znaće to odmah da iskoristi – letnje oklevanje nije rešenje.

Ukoliko je ona u društvu prijateljica, a verovatno će biti, budite ljubazni prema njima. Trudite se da budete misteriozni, a ne navalentni. Nemojte misliti o seksu; prvo vam je cilj da ona stekne kakvo-takvo poverenje, što se neće desiti ako vam hormoni polude pre vremena. Ako uspete da ostvarite letnju romansu, postavlja se pitanje kako održati vezu i posle odmora. Ukoliko niste sigurni da li je to bila samo kratka letnja šema, ili tu ima osnova za neku ozbiljniju vezu, sačekajte. Pustite vreme da radi za vas. Već posle nekoliko dana razdvojenosti od nje znaćete šta vam dalje valja činiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.