U trendu

Prijatelj na četiri točka

„Važno je da se kotrlja“, deviza je muškaraca koji jednostavnost i praktičnost stavljaju ispred svih ostalih karakteristika automobila. Za njih je automobil oslobođen svake seksualnosti jer smatraju da automobil nije etiketa koja svedoči o njihovom uspehu ili statusu. Međutim, u skladu sa starom dobrom maksimom „Dela govore više od reči“, automobil u kojem jezdite drumom otkriva o vama više od odeće koju nosite. Zbog toga nije pogrešno reći da je automobil (a ne kao što se to obično misli – pas) najbolji čovekov prijatelj.
Kao posebna grupa muškaraca izdvajaju se oni koji smatraju da je veličina isto što i vrlina, a nalet hormona i adrenalina, kada voze svoju megakrstaricu, pomaže im da nakaplju samopouzdanje po sebi, baš kao i dobar parfem, koji će ostati za njima dok oni budu već na sledećem skretanju. To su muškarci koji vole da privlače pažnju okoline, i automobil im više služi kao statusni simbol nego kao prevozno sredstvo. Naravno, služi im i za „odvajanje“ dobrih cica, koje će bez sumnje biti fascinirane moćnom mašinom. Pripadnicima ove grupe smetnja neće biti parkiranje ili vožnja po uskim gradskim ulicama.
U suštini, pri odabiru automobila ne treba obratiti pažnju samo na to kakve su mu performanse i da li njegova cena odgovara vašem džepu. Važno je proveriti i kako vam određeni auto „čuči“. U suprotnom bi vam se moglo dogoditi da budete veliki dečko u malim kolima, što u najmanju ruku izgleda kao da ste se jedva uvukli u usko odelo i svakog trenutka možete da „iskočite“ iz njega. Ukoliko izbor nije moguć i ne možete da kupite automobil koji želite, onda barem izbegnite ovu zamku koja će na okolinu ostaviti loš utisak. Nemojte dozvoliti da vas devojka čeka nestrpljivo gledajući na sat, dok vi s teškoćom izvlačite nogu po nogu iz skučenog vozačkog sedišta.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike