najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Šarmirajte njenog oca

Da se ne lažemo, ako želite u potpunosti da osvojite srce svoje izabranice, veoma je bitno kakav ćete utisak ostaviti na članove njene porodice. Mamu ćete možda lako impresionirati, ali s tatom će ići malo teže. Poznato je da su kod većine očeva kriterijumi veoma visoki kada procenjuju budućeg zeta. Šta je potrebno posedovati u toj kritičnoj situaciji? Prirodnost, manire, sigurnost u sebe i samopouzdanje. Dok razgovarate, trudite se da budete na distanci i pokažite poštovanje. Nemojte se previše opuštati jer bi to moglo dovesti do toga da izgledate previše bahato.
Nije poželjno da previše pričate; ne zaboravite da ispoštujete njegovo vreme za sve što ima da kaže. Nipošto ne započinjite priču o politici; različiti stavovi mogli bi da dovedu do oštre rasprave, što bi ostavilo loš utisak. Umesto da se bavite svakodnevicom, iznenadite ga nekim lepim poklonom. Zbog lepog gesta možete dobiti mnogo poena. Pri tom poklon ne treba da bude skupocen. Na primer, to može da bude flaša njegovog omiljenog pića, tabakera, sportska enciklopedija… Naravno, trudite se da ne preterujete s poklonima kako ne biste izazvali kontraefekat. Svakako ne želite da izgledate kao snob ili slabić. Dovoljno je da poštujete osnovna pravila bontona – da ga gledate u oči dok razgovarate, pružite ruku kad se pozdravljate, pazite na ponašanje za stolom, zahvalite se na gostoprimstvu…
Ono što on želi jeste da njegova ćerka ima čvrst oslonac u vama i da se brinete o njoj kao što i on to čini. Stvar je jednostavna. Zbog toga se nemojte iznenaditi ako osetite kod njega izvesnu dozu podozrive ljubopitljivosti. Zato mu je važno vaše obrazovanje, gde radite, ko su vam roditelji, kako stojite finansijski, gde izlazite… Nemojte mu zameriti na svim tim pitanjima.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike