U trendu

I seks ima svoje gorivo…

Ovo nije priča o afrodizijacima magijskih svojstava, ovo je priča o hrani koju konsumiramo često ili dovoljno često, a da ponekad ni sami nismo svesni magijskog dejstva koje te namirnice poseduju a koje nas vode u krevet, ali ne da bismo se dobro naspavali. Seks ima svoje gorivo. To ne moraju da budu avokado, ostrige i španske mušice. U svakoj prodavnici možemo pronaći čitav meni za podizanje libida, povećanje energije i garanciju da će neka draga dama poželeti da ostane i na doručku. Za početak, pre nego što večera počne, postavite sto tako da ona sedne leđima okrenuta zidu. Uz pomoć ove strategije sedenja ona će se osetiti kao da ste svu pažnju usmerili na nju, umesto da zverate po sobi.

Druga važna stvar je da ne žurite za sto. Ako je večera sačeka na ulaznim vratima, pomisliće da jedva čekate da se ritual privede kraju. Umesto toga sačekajte je s čašom vina, koje povećava lučenje estrogena, što opet povećava apetit za seksom i opušta je. Što se tiče filma – preskočite ga. Da ste hteli da se divite nekom sjajnom kinematografskom ostvarenju, vodili biste je u bioskop ili biste organizovali veče kojim bi dominirao vaš plazma televizor.

Pošto ste je pozvali na večeru, vezani ste za šporet. A ono što ste joj pripremili kao glavno jelo treba da bude hrana bogata proteinima jer ona povećava lučenje hormona koji pojačavaju budnost. Dodajte tome i malo crnog bibera jer on potpomaže varenje, što je važno za bilo koju aktivnost koja sledi nakon večere.

Da kažemo još samo ovo – mnogi muškarci ga ne vole, ali spanać može da bude vaš saveznik; bogat je magnezijumom, čisti krvne sudove i pomaže da krv struji bolje. Priča o krvotoku nema veze s tim da treba da posetite kardiologa; govorimo o večeri koja treba da se završi seksom, pa vam je erekcija od presudnog značaja.

U skladu s pričom o afrodizijacija, sveže jagode s topljenom čokoladom mogu da obave posao sasvim dobro, ali bi daleko bolje bilo kada bi ona na putu do vaše spavaće sobe preko ramena kratko dobacila: „Ostavi sudove za ujutro“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)