Seks je pitanje stila (1)

Od najstarijih vremena pa sve do danas mnogo se pisalo i pričalo o položajima u kojima je vođenje ljubavi najuzbudljivije i najprijatnije. Danas nam je poznato preko 600 takvih položaja. Mnogi od njih nose poetične nazive, kao što su: muzika usana, pupoljak, lotosov cvet, paun, ples, munja… Ima i položaja s prozaičnijim nazivima: mlečna krava ili majmun koji dreči; uprkos neatraktivnim imenima, oni nisu ništa manje uzbudljivi. Postoje i različiti stilovi: kineski, japanski, indijski i turski, ali u njima se kriju položaji koje u ovoj ili onoj varijanti koristimo svakoga dana (ako imamo sreće).

Bez obzira na to u kojem položaju vodimo ljubav, zadovoljstvo treba da bude jedini princip kojim ćemo se pri tom rukovoditi, a mašta ključ koji će nam otvoriti vrata njegovog carstva. Ako zaista želite da uživate, naučite kako se najbolje dolazi do uživanja. Ne žurite, jer orgazam nije jedini cilj – cilj je i sam put kojim ste odabrali da idete.

Cilj igre uvek je uzdržavanje, da se svesno iskušavate i naslađujete osećanjima koja vas preplavljuju dok vodite ljubav, kao i da svoju partnerku odvedete u carstvo bezbrojnih orgazama. Tako ne samo da ćete naučiti kako deluje vaše telo, već ćete imati vremena i da upoznate njeno. Ova vežba, pored zadovoljstva, donosi i unutrašnji mir i pozitivno utiče na samouverenost, jer je, po svemu sudeći, ženski orgazam u poređenju s muškim sasvim nepredvidljiv i moglo bi se reći pre srećan pogodak naslepo nego pravilo.

Kada budete savladali razne položaje i istovremeno dobro upoznali svoju partnerku, može vam se dogoditi da ona izgubi svest prilikom orgazma – da doživi „malu smrt“, koja je opevana u francuskoj poeziji. To može i vama da se dogodi i zato nemojte da se uspaničite ako vi ili vaša partnerka „umrete nakratko“. Doživljavanje male smrti ne predstavlja neprijatno iskustvo iako su se mnogi kojima se to dogodilo na smrt uplašili.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.