Siguran seks

Obasipate je komplimentima, pozivate je na romantične večere, stalno je zovete telefonom samo da biste joj čuli glas i rekli kako neprestano mislite na nju i kako jedva čekate da je ponovo vidite. Jasno je kao dan da ste sasvim „odlepili“ za njom. Pored toga, jasno joj stavljate do znanja da biste se rado „gužvali“ sa njom u krevetu.

Međutim, ona stalno pronalazi izgovore da „ono“ odložite za neki od sledećih sastanaka. Jednom je to zbog bubuljice na leđima, drugi put zbog važnog poslovnog sastanka na koji ne sme da dođe neispavana, treći put joj naviru sećanja na bivšu veliku ljubav… Opet ništa! Jeste li sigurni da vam se ona baš toliko dopada?

Ukoliko ste sigurni da je baš ona prava i želite da vaša veza dobije na kvalitetu, moraćete da je „odblokirate“. Oslobodite je kompleksa. Ona možda jeste društvena, otvorena, komunikativna, ali joj možda nije svejedno da se pred vama nađe bez odeće na sebi. Nemojte žuriti. Dok ne budete potpuno sigurni da će ona biti dobro, nemojte zakazivati sastanke kod kreveta. Birajte neka manje opasna mesta. Nežnosti razmenjujte na ulici, u kolima, u kafiću… Zaboravite na posao i na obaveze kada ste sa njom, izbegavajte ozbiljne i teške teme, opustite se i uživajte u bezbrižnom ćaskanju. Budite pažljiv slušalac, potrudite se da budete duhoviti, uhvatite je za ruku dok šetate, iznenadite je poljupcem… Ne trudite se da budete savršeni – dopustite da i ona otkrije vaše male slabosti.

Da bi prvi put sa njom bio „kao na filmu“, morate unapred pripremiti scenu i uvežbati scenario. Ne uključujte nikakvo svetlo pošto ćete kasnije morati da smišljate dobar izgovor da ga isključite. Izbegavajte specijalitete sa belim ili crnim lukom. Sredite spavaću sobu, namestite krevet i obavezno svemu tome dodajte jednu bocu dobrog vina. Onda ste spremni za večeru uz sveće u kućnom ambijentu. Svetlost sveća je ionako slaba i lako se gasi. Tada bi sve trebalo da krene samo od sebe…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.