najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Šik kaiševi

Zabrinuti ste za svoj struk? Verovatno spadate u red onih koji nisu u stanju da odole dobroj klopi, i to više puta dnevno. Nema nikakvih zamerki ako volite da jedete, ali to s druge strane dovodi upravo do zabrinutosti s početka teksta. Biće bolje da se pripremite za znojenje, naporne i iscrpljujuće vežbe koje će vam skinuti salo i ojačati stomačne mišiće. To vam mora biti konačni cilj. A šta kažu modni stručnjaci za kaiševe? Ako ste punački, onda ne bi trebalo da kaiševima privlačite poglede baš na svoj struk i stomak. Znači, u tom slučaju vaš kaiš ne bi smeo da bude nekog šarenog desena, niti sa velikom šnalom.
Ako ste sitnije građe, onda treba da nosite raskošan kaiš ili neki sa interesantnom, većom šnalom, ali ako ste od onih koji su zadovoljni kada se izmere na vagi i pogledaju u ogledalo, onda ne morate da vodite računa – nosite kaiševe kakvi vam se najviše dopadaju.
Za muškarce srednje građe najbolje će biti da izaberu elegantan, pomalo klasičan kaiš koji će odgovarati savršeno odevenom muškarcu u njihovom obličju. Ukoliko spadate u krupnije muškarce, potrudite se da nađete što jednostavniji kaiš sa šnalom srednje veličine; on neće opterećivati narušenu strukturu vašeg struka. Kao što je već spomenuto, sitni i mršaviji muškarci trebalo bi da nose kaiševe sa raskošnijom šnalom, a kad je reč o materijalu, možete da probate sa krokodilskom kožom.
Mada možda i niste razmišljali o tome, kaiš zaista jeste jedan od detalja garderobe koji mnogo govori o vama. U krajnjem slučaju, imajte na umu da je loše koristiti kaiš tek da bi on obavljao svoju primarnu funkciju, a to je da vam pridrži pantalone da ne spadnu. Ne smete zanemariti efekat lepog, kojem doprinose upravo detalji. Drugim rečima: nipošto ne smete spadati u grupu muškaraca kojima "puca kaiš" za estetiku.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike