najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Spremni za produžetak

Svaki muškarac koji je ikada razmišljao o problemu prevremene ejakulacije razmatrao je i brojne mogućnosti kako da taj problem reši. Neke od njih deluju, a neke baš i ne. Treba imati na umu da alkohol pre seksa opušta, ali samo u malim količinama i samo ponekad. Ne treba se oslanjati na njegovo dejstvo; mogao bi da bude potpuno kontraproduktivan. Orgazam pre seksa je drugo često rešavanje problema. To podrazumeva da najpre prvo sve obavite sami, pa ste tek posle toga spremni za seks udvoje. Međutim, i tu postoji određena manjkavost pošto je drugi orgazam obično slabiji od prvog.
Još dve taktike se često primenjuju. Prva je "skreni pažnju", a druga "stani i uštini". Prva se ogleda u tome da na vrhuncu strasti treba skrenuti misli na neke potpuno obične stvari, poput fudbalske utakmice, ili se prisetiti neke ozbiljne životne situacije. S obzirom na činjenicu da su za seks podjednako potrebni mozak i telo, ova taktika ima smisla. Ipak, oprez. Ukoliko misli skrenete na neke morbidne teme, istreniraćete sebe na pogrešan način. Zbog toga je dobro držati se sporta. Druga taktika najsličnija je situaciji u kojoj stisnete nos da ne biste kinuli. Postupak je isti, samo što se umesto nosa puna pažnja posvećuje polnom organu.
U svakom slučaju, to što ste doživeli orgazam pre svoje partnerke ne mora da znači da postoji neki disfunkcionalni problem. Zapravo, pitanje je kako ovu pojavu treba tretirati pošto jedni smatraju da je ključ za rešenje smešten u svaku pojedinačnu mušku glavu i da je generalizacija nemoguća, dok drugi veruju da je ova situacija najsličnija udisanju bibera – svakome se može dogoditi da za nekoliko sekundi kaže: "Apćiha!".

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike