najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Šta je ono što žene izluđuje?

U većini slučajeva muškarci nemaju pojma šta je ono što žene zaista nervira.

Možda ne bi bilo loše da se napravi spisak onoga što radimo pa da se sve to stepenuje i odredi šta je ono što ih najviše izluđuje. Ako se dobro nauči lekcija, nećemo više odbijati žene koje želimo da osvojimo niti ćemo opterećivati one koje su već s nama. Na primer, vrlo je mala verovatnoća da vaša izabranica obožava i crkava od sreće kada s njom razgovarate kao s nekim svojim ortakom. Ukoliko imate bilo ikakve ozbiljne emotivne namere, nipošto ne smete da ih zovete po prezimenu.

Ne zanimaju njih fudbalski rezultati niti citati iz „Simpsonovih“. O komentarisanju drugih žena da i ne govorimo. Raduje ih kada vide vaš napredak u teretani, ali ih uopšte ne zanima koliko ste digli iz benča. Ne pokazuju nikakvo interesovanje ni za vaše dnevne rate, cenu kola ili vaš srednjoškolski alkoholni rekord. Lako mogu da počnu da zavode kelnera.

Naravno da razgovor ne mora da bude isključivo o vašoj partnerki, ali morate da izaberete teme koje vas oboje zanimaju. Izvesno je da njih uvek zanima pitanje budućnosti. Ono što je takođe izvesno jeste to da ih strašno nervira kad vi o budućnosti govorite nejasno. Znate, to je ona disciplina koju smo usavršili do perfekcije – da govorimo o budućnosti tako da ženama uopšte ne bude jasno da li su one deo nje. Ili možda i niste svesni da to radite?

To je ono kad stalno pričate o venčanju svog prijatelja koji živi u drugom gradu ili državi, i na koje planirate da idete, a nju nijednog trenutka ne obaveštavate o tome da li je i ona pozvana. Ako ih zamišljate sa sobom u budućnosti, ženama to mora jasno da se kaže, da bi znale šta mogu da očekuju. U suprotnom će steći utisak da prestajete da se trudite, da ste odustali od toga da je šarmirate ili da je zabavljate – a ženama se to nimalo ne dopada.

1 komentar
  1. Avetni Todor

    Šta je ono što žene izluđuje? Ja moju svaki put izludim kad ga nakon seksa obrišem o zavesu. A Vi?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike