Kada vas rođena žena proganja…

Foto: Webar4i/Pixabay.com

“U braku sam godinu dana, a žena se od našeg ulaska u brak potpuno promenila. Počela je da mi proverava mobilni, da mi zabranjuje gde i kod koga da idem, i to smem samo sa njom, ne smem nikome da kažem gde smo i šta radimo, kao nikom mi ne polažemo račune.

Kod mojih kući idemo jednom sedmično, i to na dva sata, nema ona vremena za provođenje sa njima.

Krenem u prodavnicu koja je na 30 metara od stana, ona me zove na mobilni da vidi da slučajno ne pričam sa nekim.

Kako mi zazvoni mobilni, odmah seda ili šeta pored mene i sluša sve što pričam i čim završim razgovor, u detalje me ispituje šta sam pričao, a ne dao bog da pričam na mobilni kad ona nije tu, onda sam ugasio skroz.

Pri tom ako uzmem mobilni a ona nije u sobi, čim uđe, napada me kako samo gledam ženske i da joj odmah pokažem šta gledam i istoriju da mi pregleda.

Inače, mi radimo kod njenog oca u firmi i provodimo 24 sata zajedno, bukvalno već godinu dana nisam nigde otišao bez nje, ne da mi ni kući da idem bez nje.

To mi već smeta duže vreme i svađamo se, ali ona neće da se promeni.

Bukvalno, ona je uvek u pravu i opsednuta je pravilima, kontrolom, čistoćom i sve zna bolje od drugih.

Mislim da pati od kompulsivnog poremećaja ličnosti.

Bukvalno me uguši, samo sa njom provodim vreme.

Šta da radim, vredi li ostajati sa takvom osobom?” (ZojaZoja)

  • Pogrešio si čim si pristao na prvu zabranu, čim si joj prvi put dao svoj mobilni na pregled. Ćutke si savio kičmu. Ako ti ne veruje, nemaš šta tu da tražiš. Ne budi naivan da će se išta promeniti nabolje. Neće. Biće ti sve gore. Begaj dok si još normalan. Ovo normalan nemoj da shvatiš ko kompliment, jer tvoj stav da ovo celu godinu trpiš, meni nije normalan. (Kosta2)

Napišite i vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Ostavite komentar