Tajne srećnih parova

Mnogo je faktora koji mogu da učine jednu vezu uspešnom, ali na kraju dana nekako uvek stignemo do toga da je najbolje kada dvoje ljudi koji su u vezi mogu da utonu u san i da se ujutru probude nikako drugačije do nasmejani. A kada veza postane rutina – što se dešava, mora se priznati – malo je stvari koje iz nas mogu izvući potrebnu dozu „duhovitosti“. Međutim, njih mora da ima, i zaista ih uvek i ima, samo je važno da na njih blagovremeno i redovno obraćamo pažnju. To može da bude filmsko veče, sastanak naslepo, zajednički projekat ili, što da ne – prljave priče.

Foto: Barryrjonesjr/Pixabay.com

Foto: Barryrjonesjr/Pixabay.com

Uvek je dobro kada postoji mogućnost da se zajednička pažnja fokusira na neku treću stvar, umesto konstantne usredsređenosti jedno na drugo.

„Treća stvar“ može značiti i to da će vam ponedeljak uveče biti rezervisan za sedenje kod kuće i gledanje filmova uz čašu vina. Izbor ponedeljka takođe nije slučajan – prvi radni dan u nedelji s razlogom se smatra najdepresivnijim danom od mogućih sedam, tako da ovaj vid opuštanja nikako ne može da odmogne. Ako ste zajedno već neko vreme, možda postoji mogućnost i da nekog svog prijatelja usrećite na taj način što ćete ga upoznati s nekom njenom drugaricom. Zvuči dosadno, ali ne mora da bude. Vi i vaša partnerka postaćete saučesnici u urnebesnom zločinu, koji će vas, ako ništa drugo, od srca nasmejati.

U slučaju da vam je seksualni život zapao u kolotečinu, onda je najbolje probati ono što svi seksualni terapeuti savetuju u filmovima: napišite deset skrivenih fantazija na papir i razmenite cedulje. Ako ne dođe do seksa, biće barem smeha.

Pogledajte komentare (1)

Jedan komentar

  • Nataša Gajić

    Vi ste smiješni… Mi imamo more obaveza i ništa para u džepovima za renoviranje stana, do čega nam je neobično stalo! Urnebesno i istovremeno zanimljivo, pomoći niodakle, čak ni od pripisanih „drugarica za razonodu“ i razmrdavanje kolotečine… Koja ustajalost svetonazora „tabu je novac“.

Ostavite komentar