najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Teško je danas biti muškarac

Danas se od muškarca očekuje sve ono što on teško može da postigne.

Posle napornog posla (ako ga ima) – dolazi kući i žena mu odmah – kako sam kaže – „uvaljuje decu i usisivač u ruke“ uz tekstove optužbe „sve je na meni“.

Svog muža žena danas tretira kao pomoćno osoblje koje treba da je zameni, ili u najboljem slučaju partnera kome stalno priča kako njene drugarice bolje žive i kako su njihovi muževi bolji, više zarađuju i sve mogu.

Svog muškarca žena više ne gleda kao svog izabranika, već kao neravnopravnog partnera u borbi sa postojećim životom.

Snovi su nestali (ako su i postojali), a muž postaje zaposlen kod žene – nezadovoljnog tiranina.

Seksualni život zamire, jer muškarac mora da bude odmoran – a od muškarca se uvek očekuje da može i da „ne pada“.

Žene sve češće seksualne kapacitete svojih muževa i partnera diskutuju sa drugaricama, a često se takvi komentari nalaze i u štampi.

Šta je danas preostalo muškarcu? Da se prilagodi ili da se pobuni – kada ga žena maltretira, tuče, traži alimentaciju, a on ne radi?

Šta vi mislite o tome?

1 komentar
  1. Nemasekud

    Vrlo jednostavno. PRESTANITE DA SE ZENITE, LJUDI! Neka uzivaju same bez „svinja“, „glupandera“, „nesposobnjakovica“, itd. Pocnite kao Afro-Amerikanci u USA: napravite joj decu, onda joj dajte sto je moguce manje svojih para (samo onoliko koliko vas vlasti apsolutno nateraju) i ne postujte ih ni 2% – koristite reci kao npr. bi_ch, ho, itd. kad govorite o njoj. Ako ste vec zarobljeni, skupite hrabrost i OSTAVITE JE, a (vidite gore) dajte sto je manje para moguce i odmah nadjite mladju ljubavnicu koju nemate apsolutno namere nikada da ozenite. Vise novca samo dajte direktno svojoj deci kad malo poodrastu i budu bolje razumeli. Ovo sto kazem NIKAKO nije dobro, zapravo je uzasno – ali, na zalost, ocajnicka vremena zahtevaju ocajnicke poteze. Mora se prekinuti tradicija emotivnog zlostavljanja. Muski rod je kao ranjena zver saterana u cosak. Vreme je da skoci i pokaze koliko jake zube i kandze poseduje.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike