U seksu je najvažniji seks

Šta je važno za seks? Ništa osim seksa. Šta može da ga ometa? Mnogo toga, ali vremensko ograničavanje stvari, rokovi, ispunjavanje rokova, odrađivanje i slično glavni su neprijatelji seksa.

Osnovno pravilo je uništiti želju za ponavljanjem događaja u seksu, ma kako uspešni oni bili, jer je priroda smislila seksualno spajanje kao večitu novotariju, namerno ne dajući vama i vašoj partnerki nikakve garancije za uspeh. Tako je ona na najbolji način rešila svoju glavnu težnju da što više iskomplikuje već komplikovano područje seksualnih aktivnosti.

Priroda može svakoga da načini čeličnim ljubavnikom i najizazovnijom ljubavnicom. Međutim, ona to namerno neće, jer bi se tada smanjio broj kombinacija kojima dolazi do ukrštanja u potrazi za novim kvalitetom. Prirodi, nasuprot nama, nije važan kvalitet našeg seksualnog čina. Važno je da spermatozoidi dospeju do svog cilja i da se ciklus reprodukcije uspešno nastavi.

Ipak, postoji neko ko može da vas učini savršenom seks mašinom. To ste vi sami. Ako drugi oko vas neće da kale gvožđe, ne obazirite se. Postoji priča o tome kako je svako od nas rođen sa malim rogom u koji niko neće duvati kako bismo bili primećeni. To znači da morate sami da se potrudite i da poradite na svom seksualnom životu da biste ga na kraju doveli do tačke u kojoj ćete biti zadovoljni i zadovoljeni i vi i vaša partnerka. Ne obazirite se na vreme; kada je seks u pitanju, ono nema mnogo značaja. Ako ne dođete tačno na vreme, možda ćete izgubiti voz, avion ili autobus, ali seks i seksualna želja ostaju stalni pratioci, kojima se možete, smete i morate baviti onda kada osetite da ste spremni. Nema dogovorenih termina kao što je to slučaj sa radnim vremenom, poslovnim sastancima ili učenjem. Seks je pitanje trenutka u kojem ste najvažniji vi sami.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.