Udovoljite joj

Današnje žene postigle su daleko više nego što su njihove bake i prabake mogle i da zamisle. I pomalo je tužno što se to danas uopšte ističe kao uspeh, ali se to ipak radi. Današnje žene bave se politikom, putuju u svemir, snažne su, nezavisne i emancipovane. Zapravo, sve su to mogle da rade i u neko "ono" doba, ali su okolnosti bile drugačije. Ipak, čini se da većina žena, mada to nisu uvek spremne da priznaju, još uvek želi da se muškarci prema njima ne ponašaju kao prema ravnopravnima, već baš kao prema ženama. Mada je ženama teško ugoditi, postoje stvari koje one od svojih muškaraca žele danas, sutra, svakog dana…
Većina žena uživa u neobaveznom ljubljenju, grljenju i razmenjivanju nežnosti barem koliko i u seksu, ako ne i više, i to bez nekog posebnog razloga. Vrlo je jednostavno – ne treba da bude 8. mart da biste joj dali mali poljubac ili zagrljaj koji će ženi uvek staviti do znanja da je muškarcu stalo do nje, a takva vrsta bliskosti često je i najpotrebnija. Ono što mi često zaboravljamo, a što nam ne ide u prilog, jesu sitnice. Njih treba pamtiti. Žene su sklone da pamte datume još od samog početka veze, pa će biti veoma razočarane ako je muškarac zaboravan. Međutim, oni koji pamte ne samo velike i bitne datume nego i detalje – kada joj je prvi put izjavio ljubav, vreme i okolnosti prvog poljupca, šta je žena nosila kada ju je prvi put sreo – sasvim sigurno će uvek zaraditi dodatne bodove.
Žene veoma cene i zajedničko vreme, ne samo ono koje se provodi unutar spavaće sobe. Ponekad to ide toliko daleko da su voljne da se zajedno s nama bave popravkom kola iako o tome ništa ne znaju. Najbolji način za izgradnju duboke veze jesu zajedničke aktivnosti. To ne znači da žena od muškarca očekuje da joj se pridruži na lekcijama joge ili pilatesa – postoje i druge sportske aktivnosti ili aktivnosti uopšte, poput izleta, kulturnih događanja i mnogo čega drugog u čemu se može zajedno uživati.

Ostavite komentar