U trendu

Uvek džentlmen

Da li su novac i slava presudni za uspeh kod žena? Holivudski zavodnici smatraju da nisu i možda se treba složiti s njima, jer žene pre svega vole muškarce koji umeju da se ophode kao džentlmeni prema njima i prema svim ostalim ženama.

Iako zgodna, vaša zadnjica je neće privući koliko činjenica da u svakoj prilici znate da pokažete bogatstvo svojih lepih manira.

Čvrst karakter uvek može da vam bude tajno oružje. Žena kojoj se sviđate načisto će poludeti za vama ako joj kažete da je lepa, ali da vi već imate ženu koju ne želite da prevarite. Na kraju krajeva, zavodnik se ne rađa, to se postaje.

Ako se trudite da naučite kako zavodnički pogledati ženu, kako joj se smeškati i kako joj u pravo vreme i na pravom mestu reći pravu stvar – vrlo je verovatno da ćete u tome i uspeti, pre ili kasnije. Godine ne treba da vas brinu, jer sredovečni muškarci s ljubaznim osmehom i prosedom kosom ponekad bolje obaraju žene s nogu nego oni mlađi i neiskusniji.

Ipak, vrlo je velik broj pripadnica lepšeg pola koje će uvek „pasti“ na imidž večitog dečaka. Onda im ne smeta ni neurednost, ni zbunjenost, ni izgubljenost u vremenu i prostoru. Ako već posedujete sve to, uz neophodni „bejbi fejs“, nema nijednog razloga da menjate svoj imidž.

I mada ne izgleda tako, žene su spremne da prave kompromise. Možda nemate savršeno poređane zube, ali vam je osmeh blistav i čist. Njima to može da bude više nego dovoljno. Još nešto: uvek i u svakoj prilici – samo ljubaznost: spremnost da se dami pritrči u pomoć, da joj se pridrže vrata, odmakne stolica, pripali cigareta, kupi cveće ili neki sitan, ali značajan poklon…

Kad svemu tome pridodate i svoju spremnost da je saslušate s pažnjom, da napravite geg koji će je nasmejati ili spremnost da je utešite, logično je da nećete imati većih problema prilikom zavodničkih poduhvata.

Napišite komentar