U trendu

Uvek im smeta

Stvari se ne menjaju kada su pojedine situacije u pitanju, a život udvoje  jedna je od njih. Dok traje zabavljanje, sve ide manje-više glatko; ili vi prespavate kod nje ili ona kod vas. A kad počne zajednički život, sve se samo od sebe komplikuje. Pri tom su naše zamerke ništavne u odnosu na ono što dame nama mogu da zamere.
Ostavljanje čarapa svuda po kući, to što ne vraćate stvari u ormar, kuhinja prljava posle kuvanja, poplava u kupatilu, večeri koje provodite pored kompjutera, pogrešan izbor košulje za neku posebnu priliku u kojoj ona želi da izgledate kao maneken s piste, čak i ako oboje znate da to nije vaš slučaj… Sve to pripadnice lepšeg pola jednostavno izbacuje iz koloseka. Ukoliko želite da ostanete u stanu s njom, jasno vam je da se neke od tih stvari jednostavno moraju, ako ne promeniti, onda bar prilagoditi vašoj lepšoj polovini.
Za početak, kad dođete kući i odete na tuširanje, garderobu skinite u kupatilu. Posle tuširanja, iznesite samo čistu odeću, a prljavu odmah ubacite u korpu za veš. Što se tiče poplave u kupatilu, trudite se da zatvorite kabinu ili da navučete zavesu za tuširanje kako ne biste prskali na sve strane. Ukoliko ipak uspete da napravite baru, nemojte od nje očekivati da popravi stvar. Uzmite krpu u ruke i bacite se na posao. Što se tiče kuvanja, lepo je ako ste odlučili da je s vremena na vreme odmenite u kuhinji, ali ako to već činite, onda sve to radite do kraja. Najbolje je da u toku samog kuvanja vraćate na mesto začine i namirnice i perete ono što vam više ne treba. Nisu samo žene sposobne da obavljaju dve ili tri radnje istovremeno. Kad završite jelo, kuhinja će biti čista. Što se tiče vremena koje posvećujete svom računaru, najbolje bi bilo da odmah po dolasku s posla u jednom cugu odradite sve što treba na kompjuteru. Potom se posvetite njoj i onda ćete i vi biti srećniji.
Kad je reč o oblačenju, konsultujte se s njom ako vam već gunđa zbog izbora garderobe, ali se uvrek trudite da svoje stvari sklanjate u orman odmah pošto ih skinete. Ono "kasnije ću" nekako nikada ne dođe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar