najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Večite mladoženje

Uživanje u ulozi slobodnog muškarca koji nikome ništa ne duguje i koji nema nikakve emotivne obaveze može da bude veoma prijatno. Međutim, vreme počinje da radi protiv takvih situacija. Drugim rečima, što smo više sami, veće su šanse da to i ostanemo. Previše slobode zaista može da promeni svakog od nas, ali niko ne garantuje da će te promene ići nabolje. Tako bi se na kraju dana moglo dogoditi da umesto savršenog mladoženje ostanemo večite mladoženje. Ako smo već neko vreme singl, mogla bi da se probudi i ogromna doza nesigurnosti, a ono što svakog od nas čini privlačnim, pored mnogo odlučujućih faktora, jeste upravo samopouzdanje. Gubitak vere u sebe može nas sprečiti da osvojimo baš onu koja nas najviše zanima.
Ako na klasična ženska pitanja poput: „A što nemaš devojku?“, počinjete da dajete dugačke i iscrpne odgovore, znači da vam je žensko društvo potrebno pod šifrom hitno. Vrlo je važno povesti računa kome se šta govori kada je reč o emotivnom životu. Evo primera: ako ste zainteresovani za neku devojku koju viđate svakoga dana, nemojte joj svaki put kukati o tome kako ste tužni i sami. Postoje žene kojima se treba jadati, a postoje i one kojima se treba javiti i za početak ih pozvati na piće (i to je nešto). Jedan od bitnih problema singl muškaraca jeste i taj što se vremenom spuštaju standardi. Predugačak sušni period svakoga od nas bi mogao da navede na pomisao da je i neuredna pedesetogodišnjakinja, po zanimanju kasirka, odličan ulov.
Ova situacija (uz sve dužno poštovanje prema starijim damama i profesiji radnice na kasi) mogla bi da bude nezgodna jer bismo se mogli naći zaglavljeni u nekoj vezi iz koje bismo, u normalnim okolnostima, odavno pobegli glavom bez obzira.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike