Za njeno raspoloženje

Za njeno dobro raspoloženje treba vam malo više od flaše skupog i dobrog vina. Da bi vam ona u krevetu pružila nezaboravno uživanje, spremajte se od ranog jutra. Korak po korak, kao što se kreću kazaljke na satu. Namera da joj pod nos stavite tople kroasane, dok ona misli samo na to kako će stići na prevoz do posla, ili izjutra najpre pije samo kafu, veliki je strateški promašaj. Umesto da je zatrpate pecivom, samo pristavite vodu i za nju i sklonite joj se s puta. Ne požurujte je da krene i pustite je da uživa u svom ritualu spremanja. Kafa koju ćete zajedno popiti neće narušiti ustaljeni ritam, a pokazaće da vam je stalo do nje. Jednostavan početak dana.
U idealnom svetu vi ne biste žurili na posao (a nivo testosterona je najviši ujutru) i ona bi samo trebalo da preuzme inicijativu. U realnosti, zadovoljavamo se poljupcem za dobro jutro i oproštajnim zagrljajem. Ako zaintrigirate njenu osetljivu tačku, ona će celog dana misliti na vas i jedva čekati da se vrati kući. Takođe je veoma važno gde ćete tom prilikom staviti ruke. Ako blago pređete dlanovima preko njenih kukova i butina, izazvaćete burniju reakciju. Ali, tu se treba zaustaviti. Samo je podstaknite da razmišlja o onome što je čeka uveče. I, naravno, žene vole kada ih "cimamo", kada im u toku dana puštamo SMS poruke i na pravi način misaono angažujemo. Podsetite je na neki vaš seksualni podvig kako biste je zaintrigirali za kasnije.
Kao i kod nas, i kod žena stres može da ubije želju za seksom. Zbog toga je veoma važno da je slušate (ako treba, do besvesti), i to da je zaista saslušate, a ne da joj "čitate bukvice" i uskačete s nekim neprimenljivim instant rešenjima. To može da bude jedan od najmoćnijih afrodizijaka, jer će se kroz razgovor osloboditi stresa i napetosti.

Jedan komentar

  • Jelena Knežević

    Bravo! Sjajna uputstva, posebno deo sa slušanjem i “bez instant rešenja”. Rešenja znamo i same, ali nam “trebaju vaše uši” 🙂

Ostavite komentar