najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Za plitak džep

Svakome od nas se pre ili kasnije dogodi period u kojem nas napadnu rođendani, svadbe ili neke druge proslave silnih dragih osoba. Tom prilikom našem novčaniku je potrebna reanimacija da bi došao sebi. Da li je moguće da se pronađe adekvatan i s ukusom odabran poklon koji će za datu situaciju izgledati dovoljno ekskluzivno, a da pri tom račun u banci ne doživi šok nad šokovima? Moguće je.
Umotajte poklon u ekstravagantan, neobičan ukrasni papir ili tkaninu, recimo, svilu. Možete biti inovativni, pa upotrebiti sve papire koje ste dobili tokom prethodnih praznika. Izgužvajte ih dodatno, iskrzajte na krajevima i umotajte tako da poklonu date starinski šmek. Umesto mašne upotrebite običan konopac koji ćete vezati tako što ćete ga zapečatiti crvenim voskom. Prvi utisak ostavlja bez daha. Ostalo je već u senci… Opcija koja uvek može da upali jeste kompilacija sitnica. Kupite nekoliko omiljenih sitnica i stavite ih u jednu kutiju. Ako se radi o filmofilu, napravite poklon DVD kompilaciju novih filmova, kesice kokica i novog izdanja omiljenog magazina o filmu. Ukoliko poklon spremate osobi koja je opsednuta zdravim životom, aranžirajte korpu voća i povrća, dodajte tome kuvar zdrave hrane i vagu za merenje. I sve tako – kombinujte dok ne dobijete džek-pot.
Varijanta za prvu pomoć mogla bi da bude i sledeća – poklonite na početku večeri nešto zaista sasvim obično, ali spremite neko iznenađenje na pola večeri. Na primer, dovedite muziku ili trbušnu igračicu, prijatelje iz detinjstva ili inostranstva, naručite omiljenu pesmu, pošaljite cveće na adresu – sve u zavisnosti od toga o kome je reč i šta ta osoba voli. Na taj način će vaš poklon postati dovoljno poseban i neće biti lako zaboravljen. Neće samo skupljati prašinu u nekom uglu, među svim ostalim tako običnim stvarima.

1 komentar
  1. Aleksandar Knešević

    Sve je to lepo, ali šta staviti unutra?

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike