najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Za žene je prevara…

Nekada je definicija prevare bila mnogo jednostavnija. Danas su, međutim, muško-ženski odnosi kompleksniji i kriterijumi stroži, mada i dalje postoji izvesna razlika između muškog i ženskog tumačenja prevare. Pored klasične preljube, tj. seksa s drugom ženom, žene prevarom smatraju još mnogo toga… Da li se otišlo predaleko u očijukanju s komšinicom i da li bismo mi bili uznemireni kada bi se ona isto tako ponašala s nekim drugim muškarcem?

Naravno, svaki poljubac, nežni zagrljaj ili dodir i, naravno, seks, ukoliko se nalazite u monogamnoj vezi, žene obavezno karakterišu kao najgoru vrstu prevare. U skladu s virtualizacijom savremenog sveta, na listi problematičnih aktivnosti visoko se kotira i sajber seks, koji, iako ne uključuje fizički kontakt, žene i te kako smtraju prevarom.

Priličan broj žena prevarom smatra i sam odlazak u striptiz bar, a o igri obnažene lepotice u muškom krilu da i ne govorimo! Dakle, muškarac je preljubnik ako je spreman da plati egzotičnoj igračici samo da bi je dodirnuo. Posmatrano iz tog ugla, i provokativni razgovori mogu da predstavljaju problem. Nevino očijukanje s prodavačicom je jedno, ali provokativan razgovor – to je već nešto sasvim drugo. Žene, naravno, veruju da se iza ovakvog oblika razgovora krije flert obeležen muškarčevom namerom da dotičnu odvuče u krevet.

Ma koliko nam to zvučalo nelogično, žene smatraju preljubom i svako drugo uspostavljanje emotivne veze s nekom drugom ženom, pa tako i duboko, iskreno prijateljstvo s drugaricom iz osnovne škole može da se doživi kao ozbiljna prevara. Žene se groze ideje da muškarci nekoj drugoj ženi poveravaju detalje iz svog intimnog života koji uključuju i nju, a vrlo je verovatno da i svaka poverljiva priča o vezi u kojoj se muškarac nalazi može da bude posmatrana kao prevara.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike